1

Pertunmaan valtuusto väänsi jälleen rahasta ja Essotesta – Muut valtuutetut tenttasivat Jari Leppää soteuudistuksen etenemisestä

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

5 kommenttia aiheesta “Pertunmaan valtuusto väänsi jälleen rahasta ja Essotesta – Muut valtuutetut tenttasivat Jari Leppää soteuudistuksen etenemisestä

 • 24.10.2019 at 09:24
  Permalink

  Tätä se on ministerin arki – joutuu ”omien joukossa” vastaamaan koko hallituksen tekemisistä, vaikka ei kaikkea tietoa eri hallinnonalojen hallitustyöskentelystä itselleen saisikaan. Käytännössä mahdottomia kyselevät.

 • 24.10.2019 at 10:59
  Permalink

  11.3.2018 Pitäjänuutiset, Jari Leppä sotesta: ”juna etenee ihan niin kuin pitääkin”. On tainnut suistua kiskoilta tuo ”juna”.

 • 25.10.2019 at 07:26
  Permalink

  Ei Leppä SOTEA rakentanut ja taisi tulla heti homerakennus, jota ei tarvitse edes purkaa.
  Maakunnissa tehtiin älyttömiä investointeja, kun luultiin, että joku muu maksaa.

  Kukaan ei kyseenalaista Pertunmaan kunnanhallituksen toimintaa, vaikka se on käyttänyt kunnan rahoja, mitä valtuusto ei ollut käsitellyt ja hyväksynyt ja talous on miinuksella ja kriisikunta ollaan.

  Kunnanhallitus kyllä ohjeistaa hallintokuntia tarkkaan talouskuriin, mutta itse jakaa rahaa kuin Rukkas-Antti ennen rukkasia. Paljonkohan vuoden 2020 Pertunmaan kunnan talousarvio on plussan puolella ? Jos on niin kyllä kunnanhallitus saa sen miinukselle.

  • 26.10.2019 at 16:24
   Permalink

   Kyllä pitäisi kunta saada yhdistymään johonkin isompaan ja äkkiä

 • 25.10.2019 at 07:42
  Permalink

  Kunnissa pitäisi valmistella talousarvioita vuodelle 2020, mutta mitä tekee Pertunmaan kunnanvaltuusto ?

  Lokakuussa 2019 kunnanvaltuusto vasta hyväksyy kunnanhallituksen menoylityksiä vuodelle 2019, kun ne olisi pitänyt olla käsitelty ja hyväksytty vuonna 2018, kun vuoden 2019 talousarvio valtuustossa käsiteltiin. Mitä tekoa ja merkitystä näillä talousarvioilla on ? Ei yhtään mitään.

  Tarkastuslautakunta ja tilintarkastajat ei siitä piittaa, että ohjeiden mukaan määrärahoja haetaan ennen käyttöä ja määrärahakäsittelyä. Osaamattomuus ja hyvä-veli-järjestelmä toimii ja jaksaa hyvin.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.