1

Hallinto-oikeus kumosi Pertunmaan ICT-päätökset – ”Pertunmaalla toimii pienen sisäpiirin hyvä veli -järjestelmä”

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

7 kommenttia aiheesta “Hallinto-oikeus kumosi Pertunmaan ICT-päätökset – ”Pertunmaalla toimii pienen sisäpiirin hyvä veli -järjestelmä”

 • 31.10.2019 at 09:16
  Permalink

  Kissa pöydälle….

 • 31.10.2019 at 11:51
  Permalink

  Kyllä monissa pienemmissä kunnissa on pienen piirin sisäpiiri.Asianomaiset eivät välttämättä sitä edes tiedosta,koska siitä on tullut ”maantapa”.Sisäpiirin ulkopuolinen sen kyllä vuosien saatossa aistii.Omaakin kokemusta hiukan on,tieto kulkee huonommin,päätökset ovat jo pohjustettu ”junttaporukan” kesken ja jos rupeaa kyseinalaistamaa saa vastarannan kiiskin leiman.Päättäjissä huipulla häärii vaalikaudesta samat kihot ja vaaleissa vaihtuu usein ensikertalaiset,joista monet ilmoittavat viralliseksi luopumisen syyksi muut kiireet.Todellisuudessa monasti ovat pettyneet vaikuttamismahdollisuuksiinsa ja saattaa tiukan paikan tullen sisäpiiri olla varoitellut jo ryhmään kuulumisen oikeudesta.

  • 31.10.2019 at 21:01
   Permalink

   Ojalalle iso hatun nosto. Uskalsi ottaa agendalle osan niistä asioista mistä muut vaikenee.
   Pyyhkeitä tuli nyt kunnanjohtajan ja luottamusmiehien naamalle että lähjähti.
   Ei kannata vähätellä hallinto-oikeuden päätöstä Liukkosenkaan, vaan ottaa lusikka karvaisen käteen ja ottaa opiksi.
   Onko Liukkosesta tulossa uusi Salminen ?

 • 31.10.2019 at 21:38
  Permalink

  Eipä taida olla kunnan koolla väliä miten piiri pyörii.
  On isommat ympyrät isossa kunnassa.

 • 1.11.2019 at 05:30
  Permalink

  Haluvan tässä vaan kiittää erkki ojalaa näin pitää toimia ,nyt pitäs liukkosen tästä vähän oppia että ei pitäs siirtyä siltä edellisen päätösten tekiöiden polulta pois ja toimia oman pään mukaan .ei mitää hyväveli toimintaa ja sukulaisten suosintaa päätöksen teoissa.

 • 1.11.2019 at 12:18
  Permalink

  Lukekaa Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätös….alusta loppuun….

 • 2.11.2019 at 06:28
  Permalink

  Tuli tossa yksi EI sana väärään paikkaan tarkoitus oli vain antaa hyvä neuvo liukkoselle että pysy omalla polulla äläkä kuuntele näitä vanhempia päättäjiä jotka ovat toimineet vähän miten saattuu.en moiti nuorta hallituksen puheenjohtajaa vaan toivon hyviä päätöksiä .

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.