0

Näin Mäntyharju suunnittelee ensi vuoden investointeja: tekninen johtaja esittää Kirkonkylän koululle kahta miljoonaa euroa, Kisalaan 3,7 miljoonaa euroa ja keskuskeittiön tuleva kolmen miljoonan euron urakka laitetaan alulle

Mäntyharjun tekninen johtaja esittää kunnan ensi vuoden investointilistan kooksi noin 6,8 miljoonaa euroa. Suurimmat yksittäiset ensi vuoden budjettiin ehdotetut investoinnit ovat uuden Kisalan liikuntahallin rakennustyöt (kunnan osuus 3,4 miljoonaa euroa), Kirkonkylän koulun rakennusratkaisu (2,1 miljoonaa euroa) ja  vesitornin saneeraus (0,5 miljoonaa euroa).

Tekninen johtaja esittää ensi vuodeksi myös rautatieaseman kunnostuksen aloittamista 100 000 euron summalla. Tiloja on kaavailtu musiikkiopiston käyttöön. Vuonna 2021 rautatieaseman remonttiin on tarkoitus käyttää 300 000 euroa. Muita pienempiä ensi vuoden investointeja esitetään vesijohtoverkoston kunnostukseen (50 000 euroa), teknisen varikon kunnostustöihin (50 000 euroa) ja kiinteistöjen laitehankintoihin (50 000 euroa).

Esityksessä on varattu 100 000 euroa myös keskuskeittiö-ruokalan rakentamisen aloittamiseen. Loput kolme miljoonaa euroa hankkeeseen on tarkoitus  investoida vuosien 2021-2021 aikana. Alun perin hankkeen oli tarkoitus alkaa kunnolla jo vuoden 2020 aikana. 

Teknisen johtajan esityksessä vuoden 2021 investointien suuruus on noin 2,5 miljoonaa euroa. Suurin osa summasta menee keskuskeittiö-ruokalan rakentamisen aloittamiseen, liikenneväyliin ja rautatieaseman kunnostukseen.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.