Auto törmäsi toisen perään suistaen molemmat tieltä Pertunmaalla – Poliisi kaipaa vihjeitä paikalta paenneesta peräänajajasta

Kaksi autoa suistui tieltä Pertunmaalla henkilöauton törmätessä toisen perään varhain lauantaiaamuna. Poliisi kaipaa havaintoja törmäyksen aiheuttaneesta autosta, joka poistui paikalta.

Kuvituskuva.

Pitäjänuutiset

Kaksi autoa suistui tieltä Pertunmaalla henkilöauton törmätessä toisen perään varhain lauantaiaamuna. Poliisi kaipaa havaintoja törmäyksen aiheuttaneesta autosta, joka poistui paikalta.

Onnettomuus sattui noin klo 6.05 lauantaiaamuna, kun kaksi henkilöä ajoi Viitostietä Lahden suunnasta kohti Mikkeliä. Hieman Heinolan ja Pertunmaan kunnan rajan jälkeen auton takaa lähestyi reilulla ajonopeudella toinen auto ja törmäsi edellä ajaneen auton vasempaan takakulmaan.

Edellä ajanut henkilöauto suistui tieltä kulkusuunnassaan vasemmalle puolen valtatietä ja perään ajanut toinen osallinen suistui oikealle puolelle pientareelle. Edessä ajaneen auton porukan meni katsomaan peräänajaneen auton tilannetta, mutta auto poistuikin paikalta aamupimeyteen kohti pohjoista jäämättä selvittämään tapausta.

Ensihoito tarkasti peräänajetun henkilöauton porukan. Kumpikaan ei loukannut itseään onnettomuudessa. Peräänajaneen ja samalla keulastaan todennäköisesti vaurioituneen auton kuljettajaa ei tavoitettu paikalta eikä sen läheisyydestä.

Havainnot ja tiedot peräänajaneesta autosta tai sen kuljettajasta voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka