1

Mäntyharju nosti tuloveroprosentin 20,25:een, mökkiverostakin äänestettiin

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

2 kommenttia aiheesta “Mäntyharju nosti tuloveroprosentin 20,25:een, mökkiverostakin äänestettiin

  • 12.11.2019 at 12:20
    Permalink

    Kyllä olisi kannattanut nyt nostaa tuloveroprosentti 20,5%,koska sokeakin reeta näkee,että rahat ovat lopussa.Olisi jo vuosi pari sitten kannattanut 0,5% nosto tehdä,olisi nyt puskuria.Väestökehitys ikääntyvän väestön ohessa lisää paineita Mäntyharjun kaltaisessa kunnassa tulevaisuudessa talouden saralla.Essoten lasku ei tule pienenemään,vaan jos palvelut halutaan säilyttää nykytasolla,on varauduttava kasvavaan laskuun.Lopuksi voi yhtyä edellisessä valtuuston kokouksessa valtuutettu Partion analyysiin missä kohta ollaan.

  • 19.11.2019 at 22:09
    Permalink

    Hölmöläisten touhua. Ketkä oli päättämässä kisalan laajennuksesta. Ja ketä se pääosin palvelee? Uimahalli oli monen toive. Laajennus projektin päättäjät toivoi kai kaikista mäntyharjulaisista avantouimarita. Ei ihme kun väki lähtee, minä kans. Monille uinti on ainoa liikuntamuoto mitä voi harrastaa. Veroprosentti ylös ja asukkaat maksumieheksi kun hölmöläiset alko laajentamaan kisalaa . Kustannusarvio päin per….Asukkaat maksavat kunnan möhläyksistä. Hyvä alasajo pitäjälle.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.