0

Rattijuoppo ajoi päin puuta Mäntyharjussa myöhään keskiviikkona – Kuski ja matkustaja loukkaantuivat

Henkilöauto suistui ulos tieltä ja törmäsi puuhun myöhään keskiviikkoiltana Mäntyharjussa Mämmijärventiellä. Kuljettajana ollut noin 20-vuotias mikkeliläismies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0.67 mg/l, eli noin 1,5 promillea.

Kuskin lisäksi autossa oli matkustajana mäntyharjulainen 17-vuotias mies. Molemmat autossa olleet henkilöt loukkaantuivat törmäyksessä, mutta selviytyivät omin avuin ulos autoista. Heidät kuljetettiin hoidettavaksi Mikkelin keskussairaalaan.

Onnettomuus tapahtui hieman ennen puoltayötä, kun mikkeliläismies ajoi autolla pitkin Mämmijärventietä ja suistui kulkusuunnassaan vastaantulevien kaistan yli vasemmalle. Auto osui puuhun ja vaurioitui keulastaan pahoin.

Henkilöautoa kuljettaneella miehellä ei ollut myöskään voimassaolevaa ajo-oikeutta. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.