0

Postin lakko vaikeuttaa lehden jakelua – Pitäjänuutisia voi lukea ilmaiseksi näköislehtenä ja tilaajat voivat noutaa paperilehden konttorilta

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n maanantaiaamuna lakko vaikeuttaa Pitäjänuutisten jakelua. Lakko pysäyttää lehtien päivä- ja etäjakelun, mutta varhaisjakelu toimii normaalisti.

Postin varhaisjakelu kattaa Mäntyharjussa taajama-alueen. Pertunmaalla taajama-alueen varhaisjakelua hoitaa Esa Jakelut. Näillä alueilla lehti jaetaan siis normaalisti. Sen sijaan haja-asutusalueella olevat tilaajat jäävät ilman lehteä. Tilaajat voivat noutaa paperisen lehden Pitäjänuutisten alakerran asiakaspalvelusta osoitteesta Pentinpolku 1. Pertunmaalla paperisen lehden voi noutaa Pertunmaan kukka- ja hautauspalvelun tiloista osoitteesta Pertuntie 29.

Pitäjänuutisia voi lukea lakon aikana maksutta verkossa. Kaikille lakon aikana avoin näköislehti löytyy osoitteesta www.pitajanuutiset.fi/nakoislehti.

Näköislehteä voi lukea myös Pitäjänuutisten mobiilisovelluksesta. Lataa sovellus iPhonelle tai iPadille tästä tai Android-laitteille tästä.

Lisää ohjeita sovelluksen käytöstä löydät tämän linkin takaa.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.