0

Ari Vainikan maalausliike on Pertunmaan vuoden yritys – myös nuoria 4H-yrittäjiä palkittiin

Pertunmaan vuoden yritykseksi on valittu Maalausliike Ari Vainikka Oy. Vainikka pokkasi palkintonsa yrittäjäjärjestön 30-vuotisjuhlassa Pertunmaan nuorisotalolla lauantaina. Tilaisuudessa muistettiin myös pertunmaalaisia nuoria 4H-yrittäjiä.

Pertunmaan yrittäjäjärjestön puheenjohtaja Risto Salminen jatkaa myös maakunnallisen Etelä-Savon Yrittäjien hallituksessa. Salminen valittiin jatkokaudelle hallituksessa vuosikokouksessa viime viikon keskiviikkona.

Tilaisuudessa muistettiin myös nuoria 4H-yrittäjiä. Vasemmalla olevien Risto Salmisen ja Miia Hildenin vieressä olevat Lyyli Yrjölä (Kuonokaveri)
Sisko Hottola (Taidesisko), Iiro Ratilainen, (Apu-duunit Ratilainen), Kaisa-Maria Lehtimäki (Lomakerho), Topi Toivonen (Kiinteistöjen huolto- ja apupalvelut Protop) ja Ossi Ratilainen (Ossin piha-apu). Kuvasta puuttu Oskari Nieminen (Niemisen ATK-Apu).

Kommentteja aiheesta “Ari Vainikan maalausliike on Pertunmaan vuoden yritys – myös nuoria 4H-yrittäjiä palkittiin

  • 25.11.2019 at 20:39
    Permalink

    Erittäin hyvän työn tekijä siis Ari Vainikka henkilöstöineen. Talon maalaus tehtiin huolella ja asiakkaankin mielipidettä kuunneltiin.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.