Mäntyharju valitsi sivistysjohtajakseen Sari Aarniokosken

Mäntyharjun uudeksi sivistysjohtajaksi on yksimielisesti valittu Sari Aarniokoski. Lopullisen päätöksen teki kunnanvaltuusto maanantaisessa kokouksessaan. Espoolainen filosofian maisteri Aarniokoski oli yksi

Saana Huhtala

Mäntyharjun uudeksi sivistysjohtajaksi on yksimielisesti valittu Sari Aarniokoski. Lopullisen päätöksen teki kunnanvaltuusto maanantaisessa kokouksessaan.

Espoolainen filosofian maisteri Aarniokoski oli yksi kuudesta haastatellusta. Valintaryhmä esitti Aarniokosken valintaa yksimielisesti.

– Haluan korostaa, että saimme 18 erittäin hyvää hakijaa sivistysjohtajan virkaan. Se on hyvä osoitus siitä, että Mäntyharju on vetovoimainen työnantaja. Siitä voimme olla tyytyväisiä, totesi kunnanhallituksen puheenjohtaja Leena Pekkanen.

Myös kunnanvaltuuston puheenjohtajan Markku Häkkäsen mielestä valinta oli mainio.

– Saamme varmasti sellaisen sivistysjohtajan, joka osaa asiansa, hallitsee johtamisen ja tunnistaa kaikki Mäntyharjun kunnan keskeiset tavoitteet. Työsarkaa tulee sivistysjohtajalle riittämään jatkossakin, Häkkänen totesi.

Aarniokoski valitaan virkaan kuuden kuukauden koeaikaa noudattaen. Viran kokonaispalkka on 6123 euroa kuukaudessa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka