0

Päivi Uotiselle, Mauno Karhulle, Tuomo Penttiselle, Jari Lepälle ja Antti Häkkäselle itsenäisyyspäivän kunniamerkit

Pertunmaalainen myyjä Päivi Uotinen, mäntyharjulainen näyttelymestari Mauno Karhu, mäntyharjulainen hallinto- ja talousjohtaja Tuomo Penttinen, pertunmaalainen maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä ja mäntyharjulainen kansanedustaja Antti Häkkänen saavat itsenäisyyspäivänä tasavallan presidentin myöntämät kunniamerkit. Tasavallan presidentti on Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari.

Uotiselle ja Karhulle myönnetään Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali. Penttiselle Suomen Valkoisen Ruusun ansioristi,  Häkkäselle myönnetään Suomen Leijonan komentajamerkki ja Lepälle Suomen Valkoisen Ruusun komentajamerkki.

2 kommenttia aiheesta “Päivi Uotiselle, Mauno Karhulle, Tuomo Penttiselle, Jari Lepälle ja Antti Häkkäselle itsenäisyyspäivän kunniamerkit

  • 3.12.2019 at 22:09
    Permalink

    Hieno asia, onnea kaikille tunnustusta saaneille!

  • 4.12.2019 at 09:13
    Permalink

    Kun Päivin näkee, tietää tulleensa takaisin kotiin. Onnittelut kaikille!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.