Päivi Uotiselle, Mauno Karhulle, Tuomo Penttiselle, Jari Lepälle ja Antti Häkkäselle itsenäisyyspäivän kunniamerkit

Pertunmaalainen myyjä Päivi Uotinen, mäntyharjulainen näyttelymestari Mauno Karhu, mäntyharjulainen hallinto- ja talousjohtaja Tuomo Penttinen, pertunmaalainen maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä

Mäntyharjulainen kansanedustaja Antti Häkkänen (oikealla) ja pertunmaalainen maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä.

Pitäjänuutiset

Pertunmaalainen myyjä Päivi Uotinen, mäntyharjulainen näyttelymestari Mauno Karhu, mäntyharjulainen hallinto- ja talousjohtaja Tuomo Penttinen, pertunmaalainen maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä ja mäntyharjulainen kansanedustaja Antti Häkkänen saavat itsenäisyyspäivänä tasavallan presidentin myöntämät kunniamerkit. Tasavallan presidentti on Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari.

Uotiselle ja Karhulle myönnetään Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali. Penttiselle Suomen Valkoisen Ruusun ansioristi, Häkkäselle myönnetään Suomen Leijonan komentajamerkki ja Lepälle Suomen Valkoisen Ruusun komentajamerkki.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka