1

Velkamäärä kasvaa, taloustilanne synkkenee – Valtuusto heitti hyvästit Mäsekille

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

4 kommenttia aiheesta “Velkamäärä kasvaa, taloustilanne synkkenee – Valtuusto heitti hyvästit Mäsekille

 • 3.12.2019 at 22:12
  Permalink

  Voi, voi. Mäsekin alasajo on askel kunnan yhdistämiseksi Mikkeliin?!?

 • 5.12.2019 at 22:44
  Permalink

  Mäsekin mahdollisuudet edistää kunnan elinkeinoelämää ovat ilmeisesti vuosi vuodelta heikenneet.
  Se ei ole pystynyt täyttämään sille asetettuja toiveita. Onko yleensäkään tietoa tuollaisen Mäsekin kaltaisen järjestelmän toimivuudesta kuntatasolla muualla?
  Kun niukkuutta on jaettava, on ymmärrettävää, että se joutuu tarpeellisiksi katsottujen toimenpiteiden kohteeksi, valitettavasti.

 • 6.12.2019 at 10:33
  Permalink

  Mäsekin lopettaminen ei merkitse mitään katastrofia. – Voidaan tietysti pitää seminaari , jonka aiheena ovat elinkeinot, työllisyys ja yrittäjyys kokonaisuutena, mutta silläkään tuskin paljoa saadaan aikaan.

  Keskeisessä asemassa tässä on yrittäjyys, joka aina merkitsee rohkeutta ja riskien ottamista. Siihen liittyy näkemys yhteiskunnassa havaittavien tarpeiden täyttämisestä. Sekin on otettava huomioon, että työhön tarvitaan nykymaailmassa pätevää ja ammattitaitoista henkilökuntaa.

  Luontomatkailukin voisi olla kehittämissen arvoinen ajatus. Täällä on talvisin melkoinen latuverkosto, kesäisin voi näissä maisemissa meloa ja pyöräillä.

  Mikkeliin, tuohon savolaiseen Balkaniin, yhdistämisestä tai yhdistymisestä tässä vaiheessa ei ole aihetta puhua.

 • 9.12.2019 at 09:39
  Permalink

  Ei se paljon pääomaa ja tekemisen mahdollisuutta kasvata, jos köyhät lyö hynttyyt yhteen ja se tarkoittaa koko Etelä-Savoa. Maakunta palastellaan sinne ja tänne. Se on selvää, että palveluita näille puolukkamaille ei jatkossa tule, että eväät on siellä puolukkametsässä…Onhan siinä VM:llä tekemistä, kun näitä konkurssipesiä hoitaa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.