1

Pertunmaa äänesti kunnanjohtajaksi Leena Ruotsalaisen

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

9 kommenttia aiheesta “Pertunmaa äänesti kunnanjohtajaksi Leena Ruotsalaisen

 • 17.12.2019 at 17:44
  Permalink

  Oikea valinta. Saataiskohan Pertunmaalla puhaltamaan uudet tuulet. Kilpisen soutukaveri jäi kakkoseksi mutta onhan tämä valittukin soutunaisia, että siinä mielessä ei Kilpisellä murehtimista.

  • 18.12.2019 at 11:14
   Permalink

   Voipi olla liian myöhäistä. Vuoden päästä tähän aikaan nähdään onko.

 • 18.12.2019 at 22:29
  Permalink

  Kepulaisista kirkkoveneistä on jo aika päiviä tappi irronnut (pysyvästi) ja jatkossa selviää ketkä oli uimataitoisia (tai pysyyhän ne puupäätkin pinnalla) ….. ei ne valtakunnan Elovenat (Katri ja Antti) venettä korjattua saa…

 • 19.12.2019 at 09:12
  Permalink

  Onpa siinä pirtsakan oloinen nainen! Hyvä että saadaan kuntaan eloa ja väriä! Onnea ja hyviä päätöksiä kunnan eteenpäin viemiseksi!

 • 19.12.2019 at 15:20
  Permalink

  Onnittelut uudelle kunnanjohtajalle ja menestystä haasteellisessa työssä. Saa siinä pistää kaiken osaamisen likoon. Samalla kiitos Sari Mäkeläiselle, kun jotuu vetämään kunnan kivirekeä toistaiseksi oman viran ohella.

  Lehtijutun mukaan uusi kunnanjohtaja on (60 v). Naisten ikiä ei kannata mainita ja tässä voi olla kirjoitusvirhe. Eläkkeelle jäävä kunnanjohtaja on 63-vuotias, että ei tässä pitkään tälläkään päällikkyydellä mennä.

  Voi olla, että kohta on perintörahat törsätty ja onko käytetty testamenttien laatijoiden tahdon mukaan. Sitä tuskin paljon tutkitaan, kun rahat on jaettu turuilla ja toreilla. Näillä verotuloilla ja väestömäärällä ei mistään SOTEI:sta selvitä ja turha kuntapolitiikojen itkeä Suomen valtiota apuun. Pitäisi tehdä jotakin ja sitä mikä auttaa .

  • 20.12.2019 at 11:39
   Permalink

   Osaaminen ei ole hyvä juttu Pertunmaalla. Äijäkööri menettää mielenrauhansa heti, jos (ja kun) osaavampi taho on nainen!

 • 21.12.2019 at 16:41
  Permalink

  Onnittelut ! Pidä Äijä kööri ruodussa.

 • 30.12.2019 at 07:17
  Permalink

  Heti on kädet pystyssä !

 • 10.1.2020 at 16:14
  Permalink

  Vaatikaa kuntalaiset jonkinlaista selvitystä, miten nämä isot testamenttilahjoitukset on käytetty (ja käytetään); esim. kuuluuko kunnan toimialaan omistaa pääkaupunkiseudulla lukuisia asunto-osakkeita (ja jos kuuluu, niin miten lienee hoidettu?). Eikö jossain ollut, että testamenttirahat on korvamerkitty raittiutta ylläpitävään nuorisotyöhön ja vanhuspalveluihin. Nuorisoahan ei kunnassa palkoa ole, mutta vanhuksia sitäkin enemmän. Saatiinhan kylille yhtenä kesänä testamenttirahoilla Roope Salminen ja Koirat…

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.