0

Vuosi vaihtui liikenteessä liukkaasti – Aattona säiliörekka kaatui ojaan 15-tiellä, uudenvuodenpäivänä henkilöauto törmäsi keskikaiteeseen viitostiellä

Mäntyharjussa liukasteltiin liikenteessä uutenavuotena. Ensin säiliörekka kaatui ojaan 15-tiellä Mäntyharjun ja Kouvolan välillä tiistaina. Kello 11 aikoihin sattunut onnettomuus hidasti liikennettä useita tunteja.
Rekka oli matkalla Kouvolaan, kun sen takaosa kaatui ojaan. Nuppiosa puolestaan jäi tien puolelle Mertoniemen risteyksessä.
Tie oli tapahtuma-aikaan liukas.
Rekkaa päästiin nostamaan kahden aikoihin iltapäivällä. Ylös se saatiin vasta kello 17 aikoihin. Tie oli kokonaan suljettu noston ajan.

Keskiviikkona puolestaan viitostietä ajanut henkilöauto alkoi tuntemattomasta syystä heittelehtiä ja osui keskikaiteeseen.
Ruokosuon kohdalla tapahtuneessa törmäyksessä autosta irtosi takapyörä ripustuksineen. Auto jäi ohituskaistalle tukkeeksi. Pelastuslaitos ohjasi liikennettä ja raivasi onnettomuuspaikan. Ensihoitohenkilöstö tarkisti kuljettajan ja matkustajan voinnin onnettomuuspaikalla ja he pääsivät jatkamaan matkaa omalla kyydillään.
Onnettomuus tapahtui hieman ennen puoltapäivää.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.