0

Toivasen pilapiirros: Venäjällä riittää prototyyppimalleja Pekon patsaalle

Kommentteja aiheesta “Toivasen pilapiirros: Venäjällä riittää prototyyppimalleja Pekon patsaalle

  • 23.1.2020 at 22:53
    Permalink

    Moni muistaa mitä yhteinen kulttuurinen anti meillä naapurimaan kanssa oli. Hyvä esimerkki oli elokuva ”Tulitukkuja lainaamassa” vuodelta 1980. Pikkunassikkana huomasin heti että ”kyllä tässä on asiat *****tin pielessä”. Niinhän siinä olikin, sillä valtaosa näyttelijöistä oli ”itämailta”, eivät olleet edes suomalaisten näköisiä ja puhekin tökerösti dubattu ulkomaan kielen päälle. Ilmankos huulet ja naaman ilmeet liikkuivat oudosti, kuin mielipuolilla.

    Älkää menkö kunnantalolla halpaan, vaikka kaikki on teidän puolesta jo suunniteltu, asetelmaa ja paikkaa myöten!

    Interaktiivinen sen tilataideteoksen tulee olla! Patsaan taakse seinään esitetty reaaliaikainen videoinstallaatio yhdessä vierailijan ja interaktiivisen video-Pekon kanssa, jossa Pekko reagoi laulullaan vierailijan hahmoon (vertaa Abba-museo)! Hahmontunnistus tunnistaa onko kyseessä nais- vai miespuolinen vieras tai esim. poikajoukko. Kullekin Pekko esittäisi sopivan balladin tai muutoin vain naurattaisi kuulijaa vaikka nillä härskeillä jutuillaan ja lauluillaan? Huligaanit Pekko ajaisi pois paikkoja särkemästä ja nauhoittaisi todistusaineiston poliisille!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.