0

Jukka Ollikainen pohtimaan ilmastoasioita Mäntyharjun edustajana

Mikkelin seudun kuntailmasto 2020 -hanke käynnistyi marraskuun alussa. Hankkeen tavoitteena on edistää ilmastotyötä seudun kunnissa, lisätä kuntien tietoisuutta eri toimintojen ilmastovaikutuksista ja kannustaa kuntia kunnianhimoisiin ilmastotavoitteisiin.

Hankkeessa laaditaan kunnille yhteistyössä viranhaltijoiden, kuntien liikelaitosten, päättäjien ja sidosryhmien kanssa ilmasto- ja energiaohjelmat, jotka luovat suuntaviivat kuntien ilmastotyölle pitkälle tulevaisuuteen.

Hanke toteutetaan Mikkelin seutukunnissa vuosien 2019-2021 aikana. Kuntien rahoitusosuus hankkeelle tulee Mikkelin seudun kehityshankerahastolta. Lisäksi hanketta rahoittavat Suur-Savon Sähkö Oy, Etelä-Savon Energia Oy ja Metsäsairila Oy.

Hanketta hallinnoi Mikkelin seudun ympäristöpalvelut.
Kunnanhallitus valitsi Mäntyharjun edustajaksi hankkeen ohjausryhmään kunnanjohtaja Jukka Ollikaisen, varalla on tekninen johtaja Lasse Kurvinen.

2 kommenttia aiheesta “Jukka Ollikainen pohtimaan ilmastoasioita Mäntyharjun edustajana

  • 25.1.2020 at 11:27
    Permalink

    Mäsekin alasajossa säästetty raha menee näihin muihin ”pohdintatöihin” erilaisissa kissanristiäisissä. Kunnassa ei ole hiilivoimalaa tai muutakaan sellaista päästölähdettä, jota voisi hillitä tai säätää. Ainoastaan ihmisten ja maatilan eläinten metaanipäästöt.

  • 26.1.2020 at 07:51
    Permalink

    Taitaa olla helpoin asia Mäntyharjulla kunnanjohtajalle kuin sinne kerkiää kisalan ylimääräiset pari miljoonaa kun on jo löytyny

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.