0

Juhani Lyytikäinen palkittin urheilugaalassa Vuoden liikuttajana

Maakunnan parhaat urheilijat ja liikuntapuolella muutenkin asnioinuneet palkittiin viime perjantaina Mikkelissä Etelä-Savon Urheilugaalassa. Mäntyharjun osalle tuli tällä kertaa yksi palkinto, kun pitäjän vuoden Vuoden liikuttajana 2019 muistettiin Juhani Lyytikäistä.

Perusteluina mainittiin se, että vuosien ansiokas työ Mäntyharjun kenttämestarina sai arvoisensa päätöksen, kun Lyytikäinen toi osaltaan pitäjään aivan uuden lajin, padelin. Padel-kentällä on alku-ujoilun jälkeen riittänyt harrastajia jopa enemmän, kuin viereisellä tenniskentällä.

2 kommenttia aiheesta “Juhani Lyytikäinen palkittin urheilugaalassa Vuoden liikuttajana

  • 6.2.2020 at 17:09
    Permalink

    Näinköhän on

  • 10.2.2020 at 23:57
    Permalink

    Kyllä! Oikein liikuttaja, myös luotettavin mitä maa päällänsä kantaa! Tapu tapu!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.