0

Pertunmaa pohtii parkkihoidon maksuttomuutta

Pertunmaan sivistys- ja hyvinvointilautakunta pohtii tänään tilapäisen päivähoidon, eli niin sanotun parkkihoidon maksuttomuutta. Kunnassa on yleisesti käytössä maksuttomat päivähoitopalvelut, mutta parkkihoitoa maksuttomuus ei ole koskenut.

Parkkihoidon maksullisuudesta onkin tullut kyselyjä päättäjille. Ihmetystä on herättänyt ristiriita muuten maksuttoman päivähoidon kanssa. Parkkihoito on tilapäistä hoitoa lapselle, joka ei ole kunnallisessa päivähoidossa. Parkkihoitoa voi saada neljänä päivänä kuussa.

Kommentteja aiheesta “Pertunmaa pohtii parkkihoidon maksuttomuutta

  • 8.2.2020 at 18:53
    Permalink

    testamenttirahoillahan tuota voisi rahoittaa (ehtona oli lapsi/nuoriso/vanhustyö, johon ne kohdennetaan); uudelle kunnanjohtajalle paneutumisen paikka ….

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.