1

Lumitykit turvallisuussyistä käyttökieltoon täksi talveksi

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

10 kommenttia aiheesta “Lumitykit turvallisuussyistä käyttökieltoon täksi talveksi

 • 6.2.2020 at 09:14
  Permalink

  Kunnan omat touhut ovat luokkaa perse edellä puuhun ei varmaan kentän näyttö työn suorittaneelle kuulunut kuin kentän pinta mutta sillähän sai viran kunnalta. heinäkuussa luistellaan ja hiihdetään kun pelit pelittää ,vastuu henkilöä on turha etsiä. Kun ei tiedä asioista mitään niin ei tiedä. Maksajat tiedetään.

  • 8.2.2020 at 07:26
   Permalink

   Vastuu henkilöt kavereita ja kavereita ei jätetä ovatko työssä tai eläkkeellä lisää palkitsemia niin hyvää tulee.

 • 6.2.2020 at 19:22
  Permalink

  Kun edes päästäisiin perse edellä sinne puuhun, mutta kyllä nyt pyöritään ihan puun juurella varvikossa. Lumitykkien pyörittämiseen agregaatti! Tykkejä tarvitaan vain vähän aikaa vuodesta. Ei sitä varten kannata mitään kalliita liittymiä ja kaapelointeja ottaa.
  Ehkä tässäkin asiassa kannattaisi miettiä ihan koko asiaa uudelleen. Myydään ne tykit ja hiihdellään siinä purun päällä. Vähän luisto huonoa, mutta kun oikein lykkii niin…

 • 7.2.2020 at 17:28
  Permalink

  Näille tapahtumille on syytä etsiä vastuullinen taho ja vapauttaa heidät näin vasttuullisista töistä kokonaan. Ei veronmaksajien kannata heitä kustantaa lisävirheiden tekoon. Perusasiat eivät todellakaan ole heillä hallussa.

 • 8.2.2020 at 15:53
  Permalink

  Lumitykkien käyttöönotossa on ilmeisestikin toimittu sen tiedon ja niiden mahdollisuuksien puitteissa, jotka tuolloin olivat käytössä. Siinä onnistuttiinkin niin viime kuin tänä vuonnakin. Jos lumi ei jäänyt maahan, niin se on toinen asia.

  Voidaan tietenkin kysyä, kuinka tarpeellisia ne ovat olleet. Aikaisemminkin selvittiin ilman niitä ja latuja riitti. Voihan niistä latu-urista tehdä vaikka ympärivuotisia maastopyöräreittejä, niin ei ole latujen tekemistä eikä lumestakaan ole väliä, kun reittejä väliin auraisi.

  Turhaa tässä on ruveta syyttelemään ”vastuullista tahoa”. Laitteiden avulla on pyritty lisäämään asukkaiden viihtyvyyttä ja edistämään liikunnan harrastusta.

  Kävi niin kuin kävi. Otetaan opiksi ja sillä selvä.

 • 8.2.2020 at 17:39
  Permalink

  Ei ollut sähköhenkilöä työ voimassa yksin kertaisella laskulla kw kertaa jotain.

 • 9.2.2020 at 10:25
  Permalink

  Lumitykit hankittiin ohi sivistyslautakunnan käsittelyn. Päätöksen ja valmistelun teki kunnanhallitus. Kunnanjohtaja perusteli valtuuston kokouksessa päätöstään ”saahan sitä esityksiä tehdä ohi lautakunnan”. Niin näköjään saa ja todella, todella heppoisella perehtymisellä asiaan. Tässä on lopputulos! Sutta ja sekundaa. Piti vaan kerätä itselle sulka hattuun……

 • 11.2.2020 at 11:38
  Permalink

  Eiköhän oikea syy ole kunnan määräämät säästötoimet jotka kisalan rakentaminen ja korjaus on aiheuttanut. Talous kunnassa miinuksella viisaiden rakennus päätöksien vuoksi. Lumetus turhaa jollei sitä aleta varastoimaan ja kalliiksikin tulee

 • 11.2.2020 at 14:40
  Permalink

  Kunnantalon parkkipaikalla juoksentelee rottia suuntana kerhotilojen seinän väli. Eikö niitäkään ole saatu häädettyä?

 • 11.2.2020 at 20:49
  Permalink

  Ei sentään rotat vielä jätä mäntyharjua

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.