0

MäVi mukaan pesäpallon miesten maakuntasarjaan kahden vuoden tauon jälkeen

Mäntyharjun Virkistys saa 100-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi jälleen joukkueen miesten maakuntasarjaan. Edellisen kerran MäVi oli mukana sarjatoiminnassa vuonna 2018.
MäVi pelaa itälohkossa, joka taas on jaettu A- ja B-lohkoihin. Mäntyharjulaisten kanssa A-lohkossa ovat Imatran Pallo-Veikot 3, Juva-Pesis, Kesälahden Urheilijat, Kiteen Pallo 3 ja Punkaharjun Urheilijat. B-lohkossa ovat mukana Nerkoon Nuorisoseura Lapinlahdelta, Puurtilan Kisa-Pojat, Puijon Pesis 3, Siilinjärven Pesis 3 ja Viinijärven Urheilijat.
Sarjassa pelataan kaksi kertaa oman alalohkon joukkueita vastaan ja kertaalleen kohdataan toisen alalohkon joukkueet. Runkosarjan jälkeen A-lohkon ykkönen kohtaa B-lohkon kakkosen ja B-lohkon ykkönen A-lohkon kakkosen lohkovoittajan kotikentällä. Yhdellä voitolla pääsee nousukarsintaotteluun, mikä pelataan paras kolmesta järjestelmällä.

3 kommenttia aiheesta “MäVi mukaan pesäpallon miesten maakuntasarjaan kahden vuoden tauon jälkeen

 • 1.3.2020 at 17:07
  Permalink

  Hyvä uutinen. Mävin pesistä on lysti seurata. Ottakaa myös kohtuullinen pääsymaksu.

 • 9.3.2020 at 09:20
  Permalink

  Mikä viivyttää pesis hallia kun kerta euroja on kunnalla

 • 10.3.2020 at 22:27
  Permalink

  Kaikki kunnia pesäpallolle ja samalla muillekin joukkuepeleille. Kun täällä pelataan jo jonkinmoisella menestyksellä jalkapalloa, lentopalloa ja salibandya, niin tulee mieleen kuitenkin yksi mahdollinen haittapuoli.

  Merkitsisikö pesäpallon uusi tuleminen paikalliseksi joukkuepeliksi voimavarojen ja epäilemättä rajallisten rahavarojenkin hajoittamista? Pääsylipuista saatavilla tuloillakaan ei toimintaa ilmeisesti paljoa pystytä rahoittamaan.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.