0

Pertunmaan kunnan tapahtumat perutaan ja kunnanjohtajan tervetuliaiskahvit siirretään – koulut ja päiväkodit pysyvät auki

Pertunmaan kunta peruuttaa tapahtumatoimintansa koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Kunnanjohtaja Leena Ruotsalainen kertoo, että liikunta- ja harrastustoiminta Kisarannassa ja nuorisotalolla keskeytyy toistaiseksi. Nuorisotalo sulkee ovensa maanantaina.

Myös keskiviikoksi suunnitellut kunnanjohtajan tervetuliaiskahvit siirretään myöhemmäksi. Samalla siirtyy myös keskiviikkoillaksi kunnatalolle suunniteltu Elinvoimainen taajama -hankeen asukasilta. Kunnantalon ovet ovat kuitenkin auki normaalisti.

Koulu- ja päiväkotitoiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti. Ruotsalainen muistuttaa, että Pertunmaa noudattaa koulun oppilaiden ja työntekijöiden kohdalla valtakunnallista suositusta, jonka mukaan kaikki ulkomailta saapuvat työskentelevät kahden viikon ajan kotoa käsin.

— Jokainen ihminen ratkaisee asian (liikkumisen) omalta kohdaltaan. Kunnan puolelta voimme kehottaa harkintaan ja varovaisuuteen, Ruotsalainen toteaa.

2 kommenttia aiheesta “Pertunmaan kunnan tapahtumat perutaan ja kunnanjohtajan tervetuliaiskahvit siirretään – koulut ja päiväkodit pysyvät auki

  • 15.3.2020 at 18:43
    Permalink

    Oh-hoh, äsken livahti kommentti väärän kunnan uutiseen. Mäntyharjulla sentään on jotain liikennettä pois ja takaisin, junakin pysähtyy, mutta Pertunmaa on kokonaan eristyksissä muusta maailmasta.

  • 18.3.2020 at 22:43
    Permalink

    kova on yritys tuoda itseään esille tällä ”pätkätyöläisellä”; toivottavasti saa edes jotain aikaan….. saisi edes vähän ryhtiä kunnan toimintaan…

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.