Pertunmaan kunnan tapahtumat perutaan ja kunnanjohtajan tervetuliaiskahvit siirretään – koulut ja päiväkodit pysyvät auki

Pertunmaan kunta peruuttaa tapahtumatoimintansa koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Kunnanjohtaja Leena Ruotsalainen kertoo, että liikunta- ja harrastustoiminta Kisarannassa ja nuorisotalolla keskeytyy toistaiseksi.

Kisarannan liikunta- ja harrastustoiminta keskeytetään koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Lasse Laitinen

Pertunmaan kunta peruuttaa tapahtumatoimintansa koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Kunnanjohtaja Leena Ruotsalainen kertoo, että liikunta- ja harrastustoiminta Kisarannassa ja nuorisotalolla keskeytyy toistaiseksi. Nuorisotalo sulkee ovensa maanantaina.

Myös keskiviikoksi suunnitellut kunnanjohtajan tervetuliaiskahvit siirretään myöhemmäksi. Samalla siirtyy myös keskiviikkoillaksi kunnatalolle suunniteltu Elinvoimainen taajama -hankeen asukasilta. Kunnantalon ovet ovat kuitenkin auki normaalisti.

Koulu- ja päiväkotitoiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti. Ruotsalainen muistuttaa, että Pertunmaa noudattaa koulun oppilaiden ja työntekijöiden kohdalla valtakunnallista suositusta, jonka mukaan kaikki ulkomailta saapuvat työskentelevät kahden viikon ajan kotoa käsin.

— Jokainen ihminen ratkaisee asian (liikkumisen) omalta kohdaltaan. Kunnan puolelta voimme kehottaa harkintaan ja varovaisuuteen, Ruotsalainen toteaa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka