0

Korona myllersi jokapäiväisen elämän – Lähetä meille kuva arjestasi tai kerro kotikoulun järjestämisestä!

Kaikkien pitäisi nyt mahdollisuuksien mukaan pysyä visusti neljän seinän sisällä. Kotihiirille eristäytyminen ei aiheuta suurta vaivaa, kotona pelkästään kääntymässä käyville hieman enemmän. Kriittisten alojen työntekijät, kuten hoitajat, eivät puolestaan voi jäädä kotiin, vaikka niin haluaisivatkin.

Me Pitäjänuutisissa haluamme tietää, miten korona on vaikuttanut sinun arkeesi. Kuuluuko siihen etätöitä, koulusta kotiin jääneitä lapsia, pientä mökkihöperyyttä? Vai onko kerrankin aikaa ottaa rennosti harrastuksesta toiseen juoksemisen sijasta?

Lähetä meille kuva omasta arjestasi, on se sitten kivaa vaihtelua tavalliseen tai täysin tylsää puuhaa. Vastaan otetaan myös vinkkejä siitä, miten eristäytymisestä voisi tehdä astetta mukavampaa. Kuvia ja vinkkejä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen toimitus@pitajanuutiset.fi.

Entä käyvätkö lapsesi nyt kotikoulua? Onko sinulla jakaa vinkkejä muille perheille? Kaipaisitko itse vinkkejä? Kuinka paljon järjestelyjä uusi arki teidän perheessänne vaatii? Pitäjänuutiset etsii paikallisia perheitä jututettavaksi juttuun, jossa kerrotaan, miten kotikoulun järjestäminen perheissä sujuu. 

Jos juttuaihe kiinnostaa, ota yhteyttä sähköpostilla saana.huhtala@pitajanuutiset.fi tai puhelimitse 0440 350 337. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.