0

Mäntyharjun Apteekki aukeaa arkena nyt aikaisemmin – Aikaistettu aukiolo suunnattu riskiryhmille

Mäntyharjun Apteekki järjestelee toimintojaan koronavirusepidemian vuoksi. Maanantaista 23.3.2020 alkaen apteekin aukiolot muuttuvat: arkisin palvellaan klo 8–18 ja lauantaisin klo 9–14. 

– Riskiryhmiä suositellaan välttämään kauppa-asiointia, mutta jos sen on välttämätöntä, aamu voi olla hyvä ajankohta. Apteekin aikaistettu aukiolo on suunnattu näille ihmisille, kertoo Mäntyharjun apteekkari Esa Lahdenpää. 

Samalla pyritään järjestämään apteekkiin tulevaa asiakasvirtaa leveämmälle ajanjaksolle, jolloin henkilökontaktit vähenevät. Kyseessä on tilapäinen järjestely asiakkaiden ja henkilökunnan suojelemiseksi. 

Apteekissa tehdään arkisin töitä kahdessa vuorossa. Aamu- ja iltavuorolaiset eivät ole samanaikaisesti töissä, joten henkilökuntaa on päivällä normaalia vähemmän. Eriytetyillä vuoroilla pyritään turvaamaan apteekkipalvelun jatkuminen epidemiankin aikana. 

Asiakkailta toivotaan poikkeusjärjestelyn aikana malttia ja ymmärrystä. 

– Flunssan oireita tuntevan ei pidä itse tulla apteekkiin, vaan pyytää jotakuta asioimaan puolestaan, Lahdenpää muistuttaa. 

Reseptilääkkeiden saamiseksi tarvitaan asiakkaan Kela-kortti; toiselle henkilölle voi tarvittaessa antaa asiointivaltuuden sähköisesti osoitteessa suomi.fi/valtuudet. 

Kommentteja aiheesta “Mäntyharjun Apteekki aukeaa arkena nyt aikaisemmin – Aikaistettu aukiolo suunnattu riskiryhmille

  • 20.3.2020 at 11:48
    Permalink

    Fiksusti toimittu! Kiitos poikkeustilanteen huomioimisesta!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko hankkinut itsellesi tai perheenjäsenillesi kasvomaskeja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...