1

Etäkoulu vaatii vanhemmilta venymistä – ”Eihän se helppoa ole, mutta jokaisen on nyt kestettävä pientä epämukavuutta elämässään”

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “Etäkoulu vaatii vanhemmilta venymistä – ”Eihän se helppoa ole, mutta jokaisen on nyt kestettävä pientä epämukavuutta elämässään”

  • 24.3.2020 at 17:42
    Permalink

    Kiva teksti, josta välittyy se, kuinka tämä epätavallinen tilanne on päätetty hoitaa yhteisöllisesti!
    Pieni korjaus kuitenkin termeihin: Kotikoulu tarkoittaa ratkaisua, jossa vanhemmat ovat päättäneet, ettei lapsi osallistu opetukseen koulussa, ja he ovat itse vastuussa opettamisesta. Nyt lapset ovat etäopetuksessa, jossa vastuu opettamisesta on opettajilla. Toki tilanteessa vaaditaan paljon kodin tukea.
    Hienoa, että perheissä on löydetty omia keinoja koulupäivän sujuvoittamiseksi! Ja toivottavasti kaikki ymmärtävät tarvittaessa olla yhteydessä omaan opettajaan, jos jokin ei tunnu toimivan. Koska kokoaikainen reaaliajassa tapahtuva etäopetus ei ole mahdollista, on opettajillakin aika työ seurata oppilaiden edistymistä ja olla avuntarvitsijoiden tukena. Eiväthän he näe tilannetta kotona. Siksi vanhemmilta tuleva tieto on tärkeää.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.