1

Mäntyharjun kyläkoulujen aika päättyy kuluvan lukuvuoden jälkeen

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

6 kommenttia aiheesta “Mäntyharjun kyläkoulujen aika päättyy kuluvan lukuvuoden jälkeen

 • 31.3.2020 at 12:10
  Permalink

  Tämä valtuusto tulee todella kalliiksi kuntalaisille. Koulupäätöksessä hukattiin suoraan 1 miljoona. Välillisesti vielä lisää. Lisäksi menetettiin paljon sellaista mitä nämä tuhlaajat eivät tunnu tajuavan. Kannattaako edes mainita paljon ylimääräistä on palanut kisalassa. Törkeää ja selkärangatonta toimintaa valtuutetuilta ja virkamiehiltä.

  • 1.4.2020 at 20:06
   Permalink

   Kyläkoulut kuuluvat historiaan yhtä hyvin kuin hevosella kyntäminen, mylly Mäntyharjulla, käsinlypsy, putkiradio ja tanssit Asemankylällä. Ei noillekaan ilmiöille ole ollut enää aikoihin tilausta. Tämä on viimeisten kyläkoulujenkin osa. Jääväthän niistä muistot.

 • 31.3.2020 at 19:26
  Permalink

  Eiköhän se ex tekninen johtaja tullut kunnalle kaikkein kalleimmaksi. Saiko temmeltää joidenkin suojeluksessa? Jos näin on, niin keitä he on? Kuka ihme hänet tänne löysi ja kuka ihme suositteli? Ulottuukohan vastuu, vaikka ei ole enää palkkalistoilla? Virkavastuu?

  • 31.3.2020 at 21:45
   Permalink

   Onko nyt kyse samasta henkilöstä, joka asui vuokralla erään rakennusurakoitsijan asunnossa, joka voitti monia kunnan rakennus- ja saneerauksien urakkakilpailuja?

 • 1.4.2020 at 09:41
  Permalink

  Ei hän se yksi henkilö asioita päätä siinä on oma kaveri porukka joka käy kahvilla ja onhan se suu heilläkin hyvälle kahville

 • 6.4.2020 at 12:39
  Permalink

  Häkkäset Markku ja Antti olivat poissa. Tulee olo, että jos on tarjolla vain huonoja vaihtoehtoja niin todelliset politikot jättäytyvät pois, jätetään ikävien päätösten teko varamiehille ja muille puolueille. Ja näin ollaan syyttömiä ja kädet ovat pestyinä. Ei jää paikallisille pahaa makua suuhun, kun uudet vaalit taas koittavat. Helppo temppu huijata hölmöjä äänestäjiä, mutta ei viisaampia. Torilla on sitten hyvä päivitellä, suuntaan tai toiseen, kysyjästä riippuen! ”kyllähän minä olisin puoltanut koulujen säilytystä… tässä taloudellisessa tilaanteessa on vastuullista lopettaa…”

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.