1

Kunnanjohtaja Jukka Ollikainen ei lämpene yritysten vuokra-alennuksiin – ”Hieman vaikeaa tilanteessa”

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

5 kommenttia aiheesta “Kunnanjohtaja Jukka Ollikainen ei lämpene yritysten vuokra-alennuksiin – ”Hieman vaikeaa tilanteessa”

 • 6.4.2020 at 21:25
  Permalink

  Nykyisessä koronakriisissä on paljon kärsijöitä. Monen yrityksen taloudellinen kurimus vaikuttaa yksilöiden arkeen, mm. lomautusten ja irtisanomisten kautta.

  Meille kaikille olisi hyväksi, jos kunnassa nähtäisiin kokonaisuus eli kuinka vaikeaa on löytää uusia yrittäjiä nykyisten paikalle, jos yritykset lopettavat toimintansa tai ne päästetään velkaantumisen takia konkurssiin.

  Jokunen vuosi sitten kunnassa haaveiltiin kenkätehtaan täyttyvä citymökkiläisistä, noista Helsingin Kallion hipstereistä. Ei vain käynyt toteen tämä visio. Jokaisen kunnan hallinnossakin tulisi ymmärtää, että nykyisistä vuokralaisista kannattaisi pitää kiinni, sillä ei tänne Savon sydämeen ole liikaa tungosta uusien yrittäjien muodossa.

 • 7.4.2020 at 00:31
  Permalink

  Kyllä on suuri suru ja menetys kunnan Matkailun edistämisen kannalta jos tuolla toiminta loppuu!!! Tuossa on niin paljon potentiaalia ja luulisin, että siinä mittakaavassa olisi todella hölmöä olla avittamatta yrittäjää!!! Mega huono uutinen kunnanjohdosta.

 • 7.4.2020 at 15:30
  Permalink

  Ensin koulut kiinni nyt yrittäjät muille maille ihana kunnan johto olisiko palkan korotuksen vuoro heille

 • 8.4.2020 at 12:05
  Permalink

  Kuntapäättäjät ovat tehneet nousuhuumassa onnettomia investointipäätöksiä, joiden lopputuloksena miljoonalijäämäinen rahaton kunta. Taloudellinen tilanne tulee jatkossa huononemaan, jolloin ohranen käsillä. Naapurissa Hirvensalmella velkaa alle satanen asukastakohti ja viime vuotena ylijäämää tuli enmmän kuin on velkaa. Naapurilla on puskuria, jota sotelaskun ja verotulojen kuihtuessa tarvitaan jatkossa. Meillä ei ole kun tuulen huuhtomaa, joten ei ole varaa edes yrityksiä vuokran suhteen jelpata . Jos yrittäjällä vain kulut juoksevat, ei siinä kauan mene, kun firma on konkurssissa ja vuokranmaksajat alkavat loppua.

 • 8.4.2020 at 13:31
  Permalink

  Paljonko tuolla on neliövuokra? Ei varmaan paljon. Saa olla aika huono bisnes jos ei edes sitä pysty maksamaan. Tältä kylältä kannattaa ostaa omat liiketilat.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.