1

Jouni Huusari irtisanoutui kiinteistöpäällikön virasta – palasi Pertunmaan tekniseksi johtajaksi

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

28 kommenttia aiheesta “Jouni Huusari irtisanoutui kiinteistöpäällikön virasta – palasi Pertunmaan tekniseksi johtajaksi

 • 14.4.2020 at 11:08
  Permalink

  Hattua nostan löytyi itsetuntoa kaverilta tekninen johtaja sai ajettua kaverin ulos varmaan kunnan johto henkilöillä kilpailu kunnan alas ajosta koulu,yrittäjät ja nyt tämä

 • 14.4.2020 at 12:53
  Permalink

  Taisi kiinteistöpäällikkö saada täällä vuosiensaatossa jo paikat kuntoon, joten Pertunmaalla työsarka jatkuu. Mäntyharju voisi jättää viran täyttämättä, ei tämän kokoinen kunta montaa päälikköä elätä.

 • 14.4.2020 at 14:44
  Permalink

  Minkäalan tehtäviin kuuluu ,hule pintavesien ohjailut? Miten tapahtuu määritys, laskutus hulevedestä .Taloyhtiöille?

  • 14.4.2020 at 22:09
   Permalink

   Tervetuloa Pertunmaalle, hommat jatkuu!

 • 14.4.2020 at 21:24
  Permalink

  Pertunmaan kunta teki virkavirheen valinnassaan. Ei siinä mitään , että hyvä henkilö valittiin.

  Pertunmaan voimassaolevan hallintosäännön mukaan virka pitää laittaa julkiseen hakuun. Pertunmaan kunnanhallitus on toiminut laittomasti ja toiminut oman Pertunmaan hallintosäännön vastaisesti. Pertunmaan kunnanvaltuuston pitää tehdä päätös valinnasta ja laittaa virka hakuun ja mitkä ovat tehtävään vaadittavat kriteerit ym. Voitte olla varma, että päätöksestä tehdään valitus hallinto-oikeuteen. Ketähän siellä on ollut esittelijänä ja pöytäkirjan tarkastajana. Kun pöytäkirja on allekirjoitettu ja oikeaksi todistettu, valitus lähteen hallinto-oiketueen aivan varmasti ja tulos on selvä. Pitäisikö jo oppia ! Taitaa olla paikkoja auki ja unettomia öitä.

 • 14.4.2020 at 21:27
  Permalink

  Valitus lähtee heti, kun pöytäkirja on valmis. Taitaa pöytäkirjantarkastajilla olla hauskaa, jos ovat pöytäkirjan allekirjoittaneet.

 • 15.4.2020 at 07:42
  Permalink

  Olen kunnanjohtaja toiminut asian esittelijänä. Olen vilpittömästi pyrkinyt ratkomaan kunnan asioita. Avointa toiminta- ja keskustelukulttuuria on vaikeaa rakentaa nimettömien kanssa. Minuun saa olla yhteydessä leena.ruotsalainen@pertunmaa.fi 0408214590.

  • 15.4.2020 at 14:45
   Permalink

   Olet aivan oikeassa!!! Ei Etelä-Suomessakaan panna virkaa/ tointa avoimeen hakuun, mikäli on pätevä hakija tiedossa tai henkilö, joka on kyennyt työtä tekemään sen ollessa avoimena.

 • 15.4.2020 at 09:19
  Permalink

  Voi tätä köyhien ja kateellisten touhua

 • 15.4.2020 at 14:49
  Permalink

  Terve tuloa! Hyvä että edellisestä päästiin.

  • 18.4.2020 at 07:39
   Permalink

   Kun on valitus päällä ja jos Matti todetaan hoitaneen työnsä elikkä irtisanominen kumotaan lain kouralla,mites sit? maksetaanko Matille eläke ikään asti normipalkka vai sanotaan Huusari irti ja Matti jatkaa kun ei olis mitää häslinkiä ollutkaa.Olis kiva kun näistä meidän päättäjistä kertos mites sit?

 • 17.4.2020 at 21:17
  Permalink

  Vielä kuuluu lähimenneisyyden kaikuja lauseilla ”hyvä että edellisestä päästiin.” Tällainen mustamaalaaminen ei kuulu kunnollisten ihmisten tapoihin.

  Edellistä viranhaltijaa alkoi yksi tai muutama henkilö haukkumaan ja samaan parjaajien joukkoon liittyi lopulta moni sellainen, joka ei asioiden oikeasta tilasta tiennyt yhtään mitään. Kokonainen joukkopsykoosissa ollut sopulilauma lopulta syrjäytti kunnollisen, pätevän ja aikaansaavan henkilön vain muutaman henkilön pahanpuhumisen seurauksena. Kateus tätä työssään menestynyttä miestä kohtaan oli suurta.

  Uusi kunnanjohtaja kruunaa aikaansannoksen valitsemalla tälle kunnolliselle viranhaltijalle seuraajan ilman valintaprosessia. Entinen Tekninen Johtaja itse sijaisti jopa ex-kunnanjohtajaa ja hänet olisi pitänyt samanlaisessa valintaprosessittomassa menettelyssä julistaa Pertunmaan Kunnanjohtajaksi!

  Tällä nykyisellä laittomalla prosessilla estetään entistä viranhaltijaa hakemasta omaa virkaansa takaisin. On erikoista, kateellista ja pahansuopaista elämänmenoa täällä Pertunmaalla!

  • 18.4.2020 at 00:02
   Permalink

   Tuollaista hölynpölyä ei voi suoltaa kuin pilvessä, kännissä tai uskossa. Tässä tapauksessa veikkaan viimeistä.

  • 18.4.2020 at 15:51
   Permalink

   Voi kamala, ettäkö ihan julistaa pitäisi!

   Koville ottaa joillakin muutokseen sopeutuminen.

 • 18.4.2020 at 08:59
  Permalink

  Et varmaan voinu aavistaa Ruotsalainen minkälaista kansaa joudut paimentamaan kun Pertunmaalle rantauduit onhan lyhyt irtisanomis aika jos jaksaminen näyttää pahalta.ulos savustaminen näyttää alkaneen.voimia

 • 20.4.2020 at 21:35
  Permalink

  Noin kaksikymmentä vuotta menestyksellistä uraa ja siten täysin ylättäen ja äkkiä, kuin salaman iskusta, onkin kaikki työtehtävissä mennyt huonosti?

  Yhtään ainoaa kirjattua tai muutoin dokumentoitua valitusta ei ole. On vain kunnollinen ja moitteettomasti työnsä tehnyt virkamies, jota tahallaan parjataan!

  • 22.4.2020 at 10:28
   Permalink

   Ei ollut Matin vika, vaan valvovan mestarin ja teknisen lautakunnan, kun eivät papereihin perehtyneet vaan tyytyivät ainoastaan hörppimään kunnan tarjoamaa kaffetta ja pullaa kokouksissa.

   • 22.4.2020 at 12:32
    Permalink

    Eipä tietenkään. Kai sitä alkaa itsekin uskomaan kun jaksaa vaan toistella että: ”en minä vaan ne toiset”. Lopputulos on kuitenkin kaikkien nähtävillä, joten se siitä.

 • 21.4.2020 at 16:17
  Permalink

  Jotta nuo satutarinat löytäisivät niile kuuluvan loppusijoituspaikkansa, niin kirjoittaja voisi vaikkapa alkuun kertoa kuinka rakennusliike uunotti ”kunnonmattia” Kuortin halliprojektissa takavuosina ja aiheutti ison kustannuksen kunnalle. Eipä mennyt silloinkaan ihan putkeen. Että se siitä menestyksellisestä kunnan parhaaksi-miehestä joka ei tehnyt virheitä..

 • 22.4.2020 at 06:35
  Permalink

  Viisauden alku alkaa tosiasoiden tunnustamisella ja sen jälkeen on tukittava mitä laki ja avoin läpinäkyvä päätöksenteko edellyttää. Tosia asia on että Itä-Suomen hallintooikeudessa on tutkittava valitus, koskien Pertunmaan kunnanvaltuuston päästöstä. Me kaikki vastuulliset Pertunmaalaiset toivomme hartaasti, että, oikeus ratkaisee, asian mahdollisen nopeasti, ihan kaikkien oikeusturvan kannaltakin.
  Mutta sitten tämä laillisuus asia, laissa sanontaan, että määräaikaisen viranhaltijan ottamisesta päättää sama viranomainen, joka päättää päättää toistaiseksi viran täyttämisesestä, kun kyseessä on vuoden määräaika. Eli Pertunmaalla se on teknisen johtajan osalta valtuusto. Lisäksi kuntalaissa säädetään, että päätöksen täytäntöntöön panoon, ei saa ryhtyä, jos oikaisuvaatimus ja valitus käy täytäntöön panon johdosta hyödyttämäksi. Mitkään virkanimikkeen edessä olevat kirjaimet ei muuta asiaa muuksi. Kunnanhallitus voi päättää lyhyemmistä sijaisuuksista, jossa ei tarpeellista käynnistää avointa haku menettelyä.

 • 22.4.2020 at 19:00
  Permalink

  Palkintotuomari toi esille pelisäännöt ja noudatetaanko niitä vai ei. Suomessa on perustuslaki ja sitä noudatetaan ja valvotaan tarkasti ja täydestä syystä. Kunnallista demokratiaa turvaa esim. hallintosäännöt ym. Esim. hallintosääntö on valtuuston vahvistama ja siitä kunnanjohtaja tai kunnanhallitus ei voi livetä. Jos viranhaltijat ja luottamusmiehet eivät noudat näitä sääntöjä, niin suomalaisessa demokratiassa on olemamassa riippumaton oikeuslaitos, joka voi puuttua peliin.

 • 23.4.2020 at 10:21
  Permalink

  Rakennuksilla on pääsuunnittelija ja rakennesuunnittelija, jota vastaavat rakenteista ja samalla siitä miltä lopputuloksen tulee olla. Vastaava työnjohtaja vastaa siitä, että työ tehdään oikein. Urakoitsija oli tunnettu, ammattitaitoinen ja kokenut. Riidat ja vastuut ratkotaan oikeudessa, ei täällä lehtien palstoilla.

  En ole kertaakaan havainnut, että Matilta olisi vuosien saatossa mistään väitetystä virheestä vaadittu yhtään mitään ja silti kunnassa huudetaan kurkku suorana että huonosti on hoidettu kaikki! Täällä lehtien palstoilla jaksetaan jauhaa samaa mantraa, mutta mitään konkreettista ei ole esittää, ei edes väitetystä hallihankkeesta ole vaatimuksia kuulunut tai näkynyt.

  Voisitte jo lopettaa viattoman ihmisen parjaamisen, tai edes lopettaa epämääräiset vihjailut Matin huonoudesta. Mies olisi paikkansa ansainnut kunnanjohtajana!

  • 23.4.2020 at 10:48
   Permalink

   Melkoisessa umpiossa tämä Ratilaisen vankka puolestapuhuja on elänyt, jos ei ole koskaan kuullut moitteita hänen tekemisistään. Kenties dementia jo vaivaa, mutta muistelen että valtuustoa myöten todettiin aikanaan teknisen johtajan hoitaneen työnsä huonosti. Kyseessä siis joutsalaisen rakennusliikkeen urakoima halli ja oliko jopa tämä kunnon Matti valvojana tuolloin. Sen jälkeen kunta onkin valinnut rakennusprojekteihin ulkopuolisen valvojan, eikä samanlaisia sotkuja ole enää ollutkaan. Eiköhän tämä vilpitön ja puolueeton äänitorvi kerro meille totuuden tästäkin.

 • 23.4.2020 at 11:07
  Permalink

  Pikkuisen on liian läpinäkyvää se, että nyt täällä alkoi huuto ja mekkala Ratilaisen kyvykkyydestä kunnanjohtajaksi. Jos kunnanjohtaksi ei olisi valittu naista niin mitään meteliä ei olisi syntynyt.

  Hyvillä veljillä on nyt hätä tyyliin: ”tyhjät tynnyrit kolisevat eniten”. Pertunmaa on erittäin tyly ja töykeä paikka naiselle, joka ei ole syntyjään pertunmaalainen, on omilla aivoillaan ajatteleva, osaava ja lahjomaton.

 • 23.4.2020 at 11:39
  Permalink

  Naapurikunnan viranhaltijan houkutteleminen virkaan, josta ei tehdä kunnollista valintaprosessia, on se temppu jolla saadaan Matti savustettua ulos.

  Ihmettelen sitä että missään ei ole tuotu esiin Matin irtisanomisperusteluita eli sitä mihin väitettyihin konkreettisiin laiminlyönteihin tms. irtisanominen perustuu? On pelkästään hevosmiesten ja torilla ostoksilla kävijöiden väitteitä. Kunhan Matin tekemä valitus on aikanaan käsitelty, niin olisi mainiota jos lehti kirjoittaisi ratkaisusta perusteluineen. Jäisi nämä kuulopuheet ja muut kaikenlaiset turhat väitteet tästä välistä pois.

  Minä olen asiani sanonut enkä tähän enempää kommentoi. Totean vain, että uusi kunnanjohtajakin on houkuteltu mukaan tekemään kummallisia päätöksiä kummallisin menetelmin, jotta tämä Pertunmaalle paras henkilö vain saataisiin savustettu ulos!

  • 23.4.2020 at 14:37
   Permalink

   Eipäs yleistetä.
   Ei ole toiminut kaikkien mökkiläisten parhaaksi.
   Valikoitujen sellaisten hyväksi kylläkin.
   Näyttöjä on!

   • 25.4.2020 at 08:50
    Permalink

    Ilkeämielistä vihjailua, jolla ei ole mitään todellista perää. Samanlainen keksityillä asioilla syyttäminen on vallannut kunnan asukkaat ja erityisesti kunnan päättäjät. Silkkaa ajojahtia. Kertoo paljon alueen asukkaiden henkisestä tilasta.

 • 28.4.2020 at 01:23
  Permalink

  onko Jouni veljille sopiva vaihtoehto? Kepulaisille ja mökkiyrittäjille sekä niille, jotka haluavat rakentaa pienet mökkitonttinsa täyteen rakennuksia….

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.