0

Mäntyharjun torikahvila saa uudet yrittäjät – Kahville pääsee kesäkuussa

Mäntyharjun torikahvilan yrittäjänä pitkään viihtynyt Pirkko Hoteila luovuttaa kahvilan vetovastuun eteenpäin. Uusina yrittäjinä aloittavat paikkakuntalaisille ravintola Kurkiniemestä tutut Toni ja Tiina Maczulskij.

­- Pirkko otti meihin yhteyttä ja ehdotti, että voisimme jatkaa kahvilan toimintaa. Hän pyöritti itse kahvilaa 28 vuotta, joten olemme todella otettuja, että hän piti meitä luottamuksen arvoisina, Toni Maczulskij sanoo.

Myöntävää vastausta ei tarvinnut kauaa miettiä, sillä yrittäjäkaksikko haluaa olla aktiivisesti mukana toriympäristön kehittämisessä. Torin kehittäminen viihtyisämmäksi on ollut jo useamman vuoden sekä kunnan että paikallisten yrittäjien asialistalla.

­- Jos me pystyisimme näin osaltamme viemään Mäntyharjun kesää jälleen eteenpäin.

Näillä näkymin torikahvila aukeaa 1. kesäkuuta, samaan aikaan kuin Kurkiniemi. Tällä hetkellä kahvilan olisi mahdollista aloittaa jo take away -myynti, mutta sitä Maczulskij ei pidä varteenotettavana vaihtoehtona.

– Torikahvila on kuitenkin ensisijaisesti kohtaamispaikka, hän toteaa.

Tarkemmin torikahvilan suunnitelmista uudet yrittäjät kertovat lähempänä kesäkuuta.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.