1

Kun korona iski ja tapahtumat peruuntuivat, Asplundien yrittäjäperhe asettui hätäratkaisuna Mäntyharjun torille – ”Jos myynti jatkuu näin, niin voisimme olla täällä ensi kesänäkin”

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “Kun korona iski ja tapahtumat peruuntuivat, Asplundien yrittäjäperhe asettui hätäratkaisuna Mäntyharjun torille – ”Jos myynti jatkuu näin, niin voisimme olla täällä ensi kesänäkin”

  • 16.5.2020 at 18:51
    Permalink

    Näitä munkkeja ei voi kun suositella, juuri paistettu maistuu aina erinomaiselta, kaikki on testattu. Ja kunhan yrittäjät saavat pöydät ja tuolit niin takuuvarmasti meitä kesasukkaita riittää. Tälläinen uusi yrittäjä on ennemmin kuin toivottu tuomaan kesäelämää Mäntyharjun torille.

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.