0

Taavetintien palvelutalo haudattiin lopullisesti

Suomen Hoivatilat Oyj on luopunut kokonaan Tanhulantien ja Taavetintien kulmaukseen suunnittelemastaan mielenterveyskuntoutujien palvelutalohankkeesta. Hoivatilat vuokrasi maapalstan kunnalta vuonna 2016. Tontille kaavailtiin palvelutaloa, mutta yhtiön mukaan rakennuttamishanketta ei voitu toteuttaa johtuen naapuruston vastustuksesta.

Naapurien kuulemisen yhteydessä kaksi taloyhtiötä jätti rakentamissuunnitelmista huomatuksensa. Toinen taloyhtiö perusteli huomautustaan sillä, että asukkailla on ”epävarmuutta ja pelkoa mahdollisten tulevien asukkaiden käytöksestä ja vaikutuksista asuinalueeseen”.

Hoivatilat esittää Mäntyharjun kunnalle, että kunnan kanssa solmittu maanvuokrasopimus ja sen velvoitteet irtisanotaan välittömästi.

3 kommenttia aiheesta “Taavetintien palvelutalo haudattiin lopullisesti

 • 17.5.2020 at 08:07
  Permalink

  Lopputulos oli ennalta arvattavissa. Kuka haluisi tällaisen laitoksen naapuriinsa?

  Kunnan tulisi välittömästi alkaa neuvottelemaan korvaavaksi sijoituspaikaksi esimerkiksi Mäntymotellia?

  Se olisi sopivan matkan päässä asutuksesta ja vieressä olisi monenlaista urheilullista puuhaa, lenkkipolkuja, golfia, veneilyä varten laituri, oma uimaranta, hyvät kulkuyhteydet jne. Täydellinen paikka mielenterveyden kuntoutujille!

 • 18.5.2020 at 07:57
  Permalink

  Suvaitsevuutta pitää yhteiskunnalla olla, kunhan se ei itseä kosketa. Tällaisia eläimiä me ihmiset loppujen lopuksi olemme.

 • 18.5.2020 at 22:52
  Permalink

  Mäntyharjuko suvaitsevainen ja avarakatseinen kunta? Syrjitte muitakin kuin mökkiläisiä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.