0

Pitäjänuutisten Kesäelo on ilmestynyt jo 25 vuotta – lue tämän kesän lehti tästä

Pitäjänuutisten perinteinen kesälehti Kesäelo täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Tänä vuonna lehdessä on juttuja muun muassa maallemuuttajista.

Mäntyharjun osalta jututettavana on Jalkasten someperhe ja Pertunmaalle paluumuuttaneesta Emmi Mattilasta. Lehdestä löytyy tarinaa myös Mäntyharjun huvilakulttuurista, Miekankosken kahvilasta, mäntyharjulaismuusikko Tero Vaaran paluusta ja Repovedelle johtavista uudistetuista ulkoilureiteistä.

Lehden tilaajien lisäksi Kesäelo kolahtaa tuttuun tapaan myös mökkiläisten postiluukuista. Paperiversiota löytyy lisäksi jaosta Mäntyharjun ja Pertunmaan keskustoista. Lehden digiversion voit lukea tästä linkistä.

6 kommenttia aiheesta “Pitäjänuutisten Kesäelo on ilmestynyt jo 25 vuotta – lue tämän kesän lehti tästä

 • 9.6.2020 at 15:35
  Permalink

  Missä viipyy Pitäjänuutisten Golf Kesä 2020 -numero tai lehtiartikkeli? Alueella toimii parikin kenttää, joista kaivataan esittelyä kesäasukkaiden iloksi. Samalla saadaan alan harrastajille tietoa miten menee kymmenen vuotta kestäneellä Peruveden golfkaavalla ja mitä kaikkea liiketoimintaa motellin alueelle on nyt suunnitteilla. Onko näköpiirissä, että motelli avaisi jälleen ovensa?

 • 9.6.2020 at 17:35
  Permalink

  Vola-Golfin osalta voin kertoa, että meidän par3 kenttää on esitelty Savonseudun- golflehdessä.
  Julkaisu on etelä- ja pohjois-savon kenttien yhteinen golflehti, josta löytyy kenttien tuoreimmat kesäuutiset ja matkatärpit.
  Peruveden ranta-asemakaava odottaa edelleen KHO:n ratkaisua, joka saataneen vuoden parin sisällä. Odotellessamme olemme kehittäneet omaa harjoitusaluetta ja -kenttää sillä periaatteella, että voimme antaa lajin vasta-alkajille hyvät olosuhteet omaehtoiseen harjoitteluun ilman suuria alkupanostuksia.
  Mäntymotellin osalta en pysty sanomaan sen tarkempaa kuin, että kohde on edelleen saman venäläisen omistajan omistuksessa.

  • 10.6.2020 at 20:33
   Permalink

   Nyt Vola Golf on esitelty ja kuulumiset kuultu, eli paikkakunnan täysikokoisesta kentästä ja käyttäjille 100% ilmaisesta VÄNTTI GOLF:sta voisi tehdä aukeaman lehtijutun.

   Väntin kenttä on käyttäjille siis ilmainen ja kentän perustaja on palkittu alueen kehityksen edistämisestä Vuoden Liikuttaja-palkinnolla. Kenttä on18-reikäinen eli huomattavasti pelattavampi kuin paikkakunnan kaupallinen kenttä. GoGolf onkin nimittänyt kentän artikkelissaan Suomen sympaattisimmaksi kentäksi, eikä suotta!

   Väntti golfia ei ole Vola Golfin tapaan rahoitettu Mäntyharjun kunnan rahoilla, vaan se on omistajansa itsensä rahoittama ja ilmaiseksi tarjoama etu kaikille käyttäjille! Kaikkien ihanien kokemusten ei tarvitse aina maksaa!

   Väntti on kokemus, jota ei kannata jättää väliin!

  • 11.6.2020 at 05:26
   Permalink

   Pitäjänuutisten historian ensimmäinen tapaus, kun yritys mainostaa itseään ilmaiseksi Kommentoi-palstalla? Kesäelo-julkaisussa ei poikkeuksellisesti ole tänä vuonna ko. firman maksettua mainosta. Pystyykö toimitus moderoimaan Orasmaan viestiä poistamalla mainonnan kuluttajille?

 • 10.6.2020 at 17:41
  Permalink

  Fantastinen uutinen kaikille golfin ystäville! Hienoa, että paikallinen firma kertoo kuulumisia ja tarjouksia uutisen kommenttipalstalla!
  Savon golfjulkaisun mukaan pienen 9 reikäinen kentän suunnitelmat on pöytälaatikossa. Luin vuosikymmen sitten, että alueelle on tulossa 18 reikäinen kenttä. Mikä sai perumaan tämän alkuperäisen suunnitelman, onko neuvotteluja käynnissä tai ison kentän suunnitelmia samassa pöytälaatikossa?
  Uusi hieno rantautumisen soveltuva laituri tuotu paikalle kuin varkain, milloin on viralliset laiturin vihkiäiset esim. kalakeittojuhlan merkeissä? Ostiko venäläiset sen kunnan ja golfkentän yhteisen tontin ja onko 10 000 euron laina kunnalta maksettu jo takaisin? Mahtavia kelejä kaikille puttereille!

 • 11.6.2020 at 20:56
  Permalink

  Paikkakunnan kenttien ongelma on, että ne ovat molemmat niin sanottuja luomukenttiä. Hoitotasoa ja kehitysastetta ei voi verrata normaaleihin kenttiin.

  Mahdollisesti käy niin, että molemmat kentät profiloituvat lopullisesti kyläkenttien kategoriaan, eikä niistä koskaan kasva mitään merkittäviä golfin peluun kohteita.

  Tämä on hieman sääli alueen golfharrastajien kannalta. Rahan sijoittamisella kentän rakentamiseen saattaisi muuttaa asian, mutta ilmeisesti rahapula estää rakentamisen lähitulevaisuudessa?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.