0

Mäntyharjun perussuomalaiset: Ano Turtiainen hyllylle myös piirin toiminnasta

Mäntyharjun perussuomalaiset olisi valmis hyllyttämään kansanedustaja Ano Turtiaisen perussuomalaisten toiminnasta loppuvuodeksi. Mäntyharjun perussuomalaisten kevätkokouksessa oltiin tyytymättömiä Turtiaisen käyttäytymisen sosiaalisessa mediassa.

– Kansanedustajan tulee käyttäytyä paremmin kuin tavallisen kuntalaisen tai edes paikallispoliitikon. Rima käyttäytymisessä valtakunnan tasolla on korkeammalla, todettiin kokouksessa.

Koska Turtiainen ei tällä hetkellä ole puolueen eduskuntaryhmässä, tulisi hänet hyllyttää Mäntyharjun perussuomalaisten mielestä myös piriin toiminnasta.

Kokouksessa käytiin sääntömääräisten asioitten lisäksi läpi tulevia kuntavaaleja ja tapahtumia.  Ehdokkaita ilmoittautuikin jo mukaan.

Myös Pertunmaan yhdistyksen tilanne huolestutti, piiri kun on kuuleman mukaan erottanut yhdistyksen ja vaikeuttanut näin Mäntyhajun ja Pertunmaan hyvää yhteistyötä.

Piirin tilanteesta  keskusteltiin ja Mäntyharjun yhdistys olisi valmis yhdistämään Etelä-Savon piirin Kymen kanssa yhteen, yhtenäiseksi piiriksi vaalialueen mukaisesti, kuten on muissakin puolueissa tehty. Tämä takaisi kokouksen mukaan piirin toimivuuden ja politiikan tekemisen.

Kokousväki pohti myös Mäntyharjun taloustilannetta, joka on jo aika kriisissä ja pelimerkit on vähissä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.