0

Toivasen pilapiirros: Jari Leppä uhkaa hallituksen hajottamisella

3 kommenttia aiheesta “Toivasen pilapiirros: Jari Leppä uhkaa hallituksen hajottamisella

 • 17.6.2020 at 06:45
  Permalink

  Kepun tyyli ota tai jätä, keskustalla on tässä hallituksessa ollut kuninkaan tekijän valta johon muut ovat saaneet taipua. Hallituksen tavoitteet ovat osittain vesittyneet juuri kepun vastustukseen ja taipumattomuuteen kompromisseihin. Verouudistuksen, harmaan talouden ja byrokratian poisto on jäänyt vain haaveeksi, kepu on hallituksessa vain varmistaakseen alue hallinnon himmelin ja sote uudistuksen läpimenon muulla ei ole väliä.

 • 19.6.2020 at 13:08
  Permalink

  Jos tyyli ei muutu, niin tyhjän saa pyytämättäkin. Ei siellä muutkaan paljon osaa. Kukahan ne velat joskus maksaa ? Ei Kepu hallitusta johda ja on siellä ministereitä muistakin puolueista.

 • 21.6.2020 at 06:21
  Permalink

  Rinteen/nykyisellä Sanna Marinin hallituksella on erinomainen hallitusohjelma jonka periaatteista ja kulmakivistä hallituspuolueet ovat yhdessä rakentavasti neuvotelleet hallitusohjelman. Hallituskauden kärki asioita on saada sote uudistus sovitusti tällä hallituskaudella sovitusti ”maaliin”. Sote uudistusta on eri hallitusten toimesta yritetty tehdä maahan viimeiset 13 vuotta. Rinteen/Marinin hallituksen hallitusohjelmassa sote-uudistuksesta on kirjattu hallitusohjelmaan, että se tehdään nykyisten 18 maakunnan ja Uudellemaan erillisratatkaisun pohjalta. Nyt vastoin hallitusohjelman kirjausta Krista Kiuru lähetti lausunnolle tästä periaatteesta poikkeavan esityksen, jonka mukaan Itä-Savon kunnat siirtyivät Pohjois-Savoon. Hallitusohjelmasta poikkeamisesta hallituspuolueden on aina neuvoteltava keskeskenään, jos ei neuvottele, kyseessä on hallituskysymys. Jari Leppä on toiminut esimerkillisellisti ja todennut tilanteen hallituksen ja maakunnan kannalta. Kyseessä on Krista Kiurun sooloilu, jota ei tule hallituksessa sallia ja kaikkien ministereiden on noudatettava yhdessä sovittua hallitusohjelmaa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.