0

Mielipide: Selvitys seurakuntalaisille

Kirkkovaltuuston kokous oli 3.6.2020 ja saimme taas monelta suunnalta kuulla kuinka tiukilla seurakunnan talous on. Sekin mainittiin kuten lähes tavaksi tulleena, että henkilöstökulut ovat seurakunnassa suuret. Eihän siinä mitään, näin asia luultavasti on.

Asialistalla käsittelimme myös Mäntyharjun vanhan seurakuntatalon purkamista. Keskusteluissa tuli ilmi, että purkutarjouksia oli pyydetty kolmelta, mutta saatu vain yhdeltä. Esitin, että järjestettäisiin uusi tarjouskierros, jotta saisimme todellista vertailupohjaa kohteen purkukustannuksista. Kiirettä kun tuon kohteen purkamisella ei sinäänsä ole ja rahat on tiukoilla.

Esitystäni ei kannatettu. Ristiriita on sana, joka kuvaa kokouksen jälkeistä olotilaani.

 

Otso Paakkinen

 

Kommentteja aiheesta “Mielipide: Selvitys seurakuntalaisille

  • 21.6.2020 at 12:05
    Permalink

    Otsille tiedoksi että purkaja on näitten toisten kaveri siksi tällänen päätös ala kuin ala mäntyharjulla

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.