1

Mäntyharju sai hienon lisän historiikkisarjaansa – Janne Poikolaisen kirjoittama kolmososa myyntiin sunnuntaina

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

2 kommenttia aiheesta “Mäntyharju sai hienon lisän historiikkisarjaansa – Janne Poikolaisen kirjoittama kolmososa myyntiin sunnuntaina

 • 27.6.2020 at 07:57
  Permalink

  Historiikki päättyy aikakauteen n. 2010-luvun taitteeseen, jolloin oltiin uuden ajan kynnyksellä. Kunta järjesti v. 2011 mökkimessut, joka tuotti tappiota 793 600 euroa, raju velkaantumisen kierre pääsi käyntiin, kiinteistöjen hoitovaje syveni, palveluverkoston supistuminen sekä muuttotappio paheni. Kunta on pahassa negatiivisen kehityksen kierteessä ja nyt matkalla kohti liittymistä Mikkeliin.

  Reply
 • 30.6.2020 at 14:02
  Permalink

  Tilaisuuden strem-video löytyy kunnan sivujen linkistä ja Youtubesta. Olipa herttainen tapahtuma!

  En tiennytkään, että kunnanjohtaja puhuu hyvin epäselvästi. Puhetta joutuu todella kuuntelemaan pinnistäen, jotta saa selvää mitä hän tahtoo juhlayleisölle sanoa. Tästä syystä juhlapuhe olikin tavanomaista lyhyempi? Joka tapauksessa mielenkiintoinen tilaisuus ja miellyttävää, että tunnelmiin voi tutustua tallenteen välityksellä.

  Jännittäen jäämme odottamaan miten seuraavassa historiikissä nähdään kunnan kehitys ja kehittäminen? Matkailun kehitys 2010-luvun taitteessa ja siinä ilmenneet rönsyilyt ansaitsevat oman lukunsa tulevassa kirjasarjan IV-osassa.

  Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.