0

Toivasen pilapiirros: Löytyiskö Mäntymotellilta sinne vuonna 1973 unohtunut palttoo?

Kommentteja aiheesta “Toivasen pilapiirros: Löytyiskö Mäntymotellilta sinne vuonna 1973 unohtunut palttoo?

 • 30.7.2020 at 10:08
  Permalink

  Nooh, pilapiirros on pilapiirros ja aina karrikoitu sellainen.

  Todellisuudessa paikkojen kunnosta on kirjoitettu vaikka mitä, edelliset vuokralaiset kertoivat Pitäjänuutisten 5.12.2014 lehtijuttuun ”omistajien pelaavan venäläistä rulettia” rakennusten kunnolla ja samalla kertoivat, että heillä on suuri hinku ostaa itselleen motellin kiinteistöt! Tuskin olisivat halunneet ostaa huonokuntoisia kiinteistöjä, jos ne oikeasti olisivat niin huonossa kunnossa kuin väitettiin.

  Koska kauppoja ei tullut, ikään kuin viimeiseksi tempuksi hankkivat paikan käyttökieltoon. Täsmälleen samat ”ongelmat” tulivat eteen seuraavassakin paikassa Keuruulla, mutta nekin ”ongelmat” on saatu poistettua ja Hotelli Keuruu on jälleen auki. Kuten on Mäntymotellikin.

  Etelä-Savo on rasistinen alue. Ei tarvita kuin olla toisesta EU-maasta tai naapurimaastamme kotoisin, kun jo ollaan leimaamassa vaikka miksi pahantekijäksi. Kaikki eivät huomaa sitä tosiasiaa, että motellin omistajista ei ole ollut yhtään mitään haittaa ympäristön naapureille tai kenellekään muillekaan. Päin vastoin, he ovat olleet mitä parhaimpia naapureita haittaamatta ketään. Eivät he ole vaatineet naapureiden tonteille kulkureittejä tai muutakaan sinne kuulumatonta.

  Sen sijaan lähistön kantasuomalaisten joukossa on todellisia häiriöiden järjestäjiä. Alueen epäselvistä asioista on viimeisen 7 vuoden aikana kiistelty yhteensä 6 kertaa eri oikeusasteissa (1 x maaoikeus, 4x julkisoikeus ja 1 x siviilioikeus motellin entisten vuokralaisten nostamana kanteena).

  Pilapiirros osuisi naulan kantaan koko aluetta koskevana, ei yksittäiseen yritykseen osuvana. Lähistöllä eletään paljon enemmän menneessä ajassa, 80-luvun juppikulttuurin uudelleen tulon haaveissa.

  Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.