1

Lavuaarin kautta luokkaan – koulu alkoi Mäntyharjulla viime syksyä reilusti suuremmalla oppilasmäärällä

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

3 kommenttia aiheesta “Lavuaarin kautta luokkaan – koulu alkoi Mäntyharjulla viime syksyä reilusti suuremmalla oppilasmäärällä

 • 12.8.2020 at 10:26
  Permalink

  Taisi olla perusopetuksessa viime vuonna ENEMMÄN oppilaita kuin tänä vuonna. Yhtenäiskoulussa oli 425. Kirkonkylän koulussa noin 60 ja Toivolassa n 30. Ei koko Mäntyharjun oppilasmäärä ole noussut, vaan tietääkseni laskenut.

  • 12.8.2020 at 13:55
   Permalink

   Hei Äiti. Jutussa tarkoitettiin nimenomaan Yhtenäiskoulun ja lukion rakennusten oppilasmääriä, mitkä ovat edellisvuosia suuremmat. Yleisestihän perusopetuksen oppilasmäärä on Mäntyharjussa laskussa, aivan kuten kirjoitit. Yst. Lasse Laitinen, Pitäjänuutiset

 • 13.8.2020 at 12:37
  Permalink

  Eikös siellä koulunmäellä ole nyt noin 60+30+30 eli 120 lasta enemmän kuin viime vuonna. Noin niinku matemaattisesti ajatellen ei turvavälit toteudu mitenkään. Kun niitä kouluja lopeteltiin niin ainakin Kuoksa taisi luvata vahtia että opetus sujuu ja kaikki onnistuu. Epäilen että siellä jälleen kerran oikastaan vähän määräyksiä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.