0

Mäntyharjun elinkeinoyhtiön alasajo etenee – Eija Kling jatkaa markkinointipäällikkönä kunnan palveluksessa

Kunnan elinkeinoyhtiö Mäsekin alasajo ottaa askeleen eteenpäin ensi viikolla. Yhtiössä käytyjen yt-neuvottelujen perusteella yritysasiamiehenä toimineen Raili Pallosen työsuhde päättyy elokuun lopussa. Markkinointipäällikkö Eija Kling siirtyy puolestaan syyskuun alusta konsernin sisällä Mäntyharjun kunnan palvelukseen. Klingin työtehtävät pysyvät samana.

Pallonen ja Kling ovat olleet Mäsekin ainoat työntekijät. Käytännössä yhtiö toimii ilman työntekijöitä vuoden loppuun saakka. Mäsek Oy:lle jää ainoastaan vuoden loppuun mennessä päättyvien kehittämishankkeiden loppuun saattaminen.

Toimitusjohtajan tehtävää on oman toimen ohella hoitanut Eveliina Mäenpää. Hän jatkaa tehtävässä seuraavaan tilinpäätökseen saakka. Syyskuun alusta alkaen elinkeinopalvelut sekä kuntamarkkinoinnin tuottaa Mäntyharjun kunta. 

Valtuusto päätti viime joulukuussa irtisanoa kunnan ja elinkeinoyhtiön välisen sopimuksen osana kunnan säästötoimia. Vuonna 2006 perustettu Mäntyharjun Seudun Elinkeinojen Kehitys Oy on vastannut kunnan elinkeinotoimesta, yrittäjäpalveluista, markkinoinnista ja yrityskiinteistöistä.

Lue myös: Velkamäärä kasvaa, taloustilanne synkkenee – Valtuusto heitti hyvästit Mäsekille

Lue myös: Mäntyharju ajamassa Mäsekin toiminnan alas – syynä kunnan säästötoimet

2 kommenttia aiheesta “Mäntyharjun elinkeinoyhtiön alasajo etenee – Eija Kling jatkaa markkinointipäällikkönä kunnan palveluksessa

 • 25.8.2020 at 22:16
  Permalink

  Neljäntoista vuoden ajan Mäsek Oy tarjosi kehityspalveluita yrityksille. Sääli organisaation työntekijöiden puolesta, jotka eivät enää säästösyistä voi jatkaa työntekijöinä.

  Ehkä kaikkia kehityshankkeita ei lopulta saatukaan menestymään?

 • 30.8.2020 at 12:09
  Permalink

  Pertunmaan kunta voisi ottaa oppia ja laittaa kunnanjohtajan hoitamaan elinkeinoasioita, kun nykyinen malli ja tulos on ULOS. Mitään puuhastelijoita ei tarvita.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.