0

Essote: Liki kaikki Mikkelin keskustassa viikonloppuna asioineet ovat voineet altistua koronalle

Essote suosittaa kaikkia viime viikonloppuna Mikkelin keskustassa asioineita välttämään sosiaalisia kontakteja. 

Essoten mukaan koronapositiiviseksi osoittautuneet ovat liikkuneet lieväoireisina tai oireettomina taudinkantajina lähes kaikissa Mikkelin keskustan ravintoloissa, kahviloissa ja kaupoissa perjantain ja maanantaina välisenä aikana (4.-7.9.). 

– Käytännössä liki kaikki tuolloin kaupungin keskustassa asioineet ovat voineet altistua. Nyt on syytä Mikkelin keskustassa tuolloin asioineiden välttää sosiaalisia kontakteja ainakin viikon verran ja seurata koronavilkusta mahdollisia altistuksia, sanoo terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä Essoten tiedotteessa.

Kaiken kaikkiaan uusia koronatartuntoja on löytynyt Essoten alueelta tämän viikon aikana 21. Liigajoukkue Jukurit kertoi tiistaina, että tartunnoista 20 on Jukureiden U20- ja liigajoukkueen pelaajilla tai heidän lähipiirillään. Keskiviikkona Essote kertoi yhdestä uudesta koronatartunnasta tartunnasta. 

Laajat tartuntaketjut työllistävät Essoten terveyspalveluja nyt merkittävästi.

– Siirrämme henkilöstöä tämän asian selvittämiseen, minkä johdosta joudumme perumaan osan varatuista ajoista. Jos perumisesta ei tule ilmoitusta eikä henkilöllä ole flunssaoireita, vastaanotoille voi tulla normaalisti, Seppälä kertoo tiedotteessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.