Kuortissa voi lähettää ja vastaanottaa postipaketteja – ABC:lle asennettiin automaatti

Kuortissa voi maanantaista alkaen lähettää ja vastaanottaa Postin paketteja, kun ABC-liikenneasemalla otetaan käyttöön pakettiautomaatti. ABC:n liikennemyymäläpäällikkö Tuomas Jääskeläinen Osuuskauppa Suur-Savosta

Postipakettiautomaattia asennettiin Kuortin ABC-liikenneasemalle torstaina. Laite aloittaa toimintansa maanantaina.

Lasse Laitinen

Kuortissa voi maanantaista alkaen lähettää ja vastaanottaa Postin paketteja, kun ABC-liikenneasemalla otetaan käyttöön pakettiautomaatti.

ABC:n liikennemyymäläpäällikkö Tuomas Jääskeläinen Osuuskauppa Suur-Savosta kertoo, että asiakkaat ovat toivoneet pakettipalveluja jo pidemmän aikaa. Osuuskauppa toivoikin automaattia Postilta.

– Sain alkuvuoden aikana useampia toiveita automaatin osalta alueen asukkaiden ja elinkeinoelämän puolelta. Oli siis erittäin hieno asia, että Posti oli myös halukas sijoittamaan automaatin ABC:lle ja saimme toteutettua ihmisten toiveen ja parannettua näin Kuortin alueen kattavia palveluita entisestään, Jääskeläinen sanoo.

Automaatti sijaitsee Alkon ja apteekin pään tuulikaapissa. Käytännössä pakettien lähettäminen ja vastaanottaminen tapahtuu itsepalveluna.

Lähetys maksetaan etukäteen netissä ja paketti laitetaan automaatissa olevaan lokeroon, josta se lähtee maailmalle. Automaatista voi myös noutaa vastaanotettavia paketteja. Automaatti on käytössä vuorokauden ympäri.

Kuortissa paketteja voi lähettää myös Matkahuollon kautta Taiton Pörssistä. Kirkonkylällä postipalveluja saa K-Market Karpalon asiamiespostista.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka