Mouhun nuoret tuomiolla: Murtosarjasta ehdollista vankeutta

Mouhun kylällä useisiin murtoihin syyllistyneet nuoret saivat ehdollisia vankeusrangaistuksia Etelä-Savon käräjäoikeudessa tiistaina. Rangaistukset ovat pituudeltaan 45 päivästä reiluun kolmeen kuukauteen.

Nuorten Sutela-päihdekuntoutusyksikössä asuneet nuoret rötöstelivät toukokuussa parinkymmenen syytekohdan rikossarjan.

Kaisa Parta

Mouhun kylällä useisiin murtoihin syyllistyneet nuoret saivat ehdollisia vankeusrangaistuksia Etelä-Savon käräjäoikeudessa tiistaina. Rangaistukset ovat pituudeltaan 45 päivästä reiluun kolmeen kuukauteen. Käräjäoikeus langetti tuomituille myös yhteensä noin 10 000 euron vahingonkorvaukset.

Murtoja ja varkauksia teki viisi poikaa Nuorten Sutela-päihdekuntoutusyksiköstä viime vapun tienoolla. He tekivät enimmäkseen kesämökkimurtoja, mutta tunkeutuivat myös vakituiseen asuntoon, liiteriin ja aittaan. Varkaiden mukaan lähti monenlaista irtaimistoa, josta arvokkaimpana televisioita ja tietokoneita. He sotkivat kiinteistöjä ja yrittivät varastaa mönkijän.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Länsi-Savo.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka