1

30 vuotta sitten Pitäjänuutisissa: Mäntyharjun seudun oma puku esiteltiin, Ruorasmäen posti lakkautettiin

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “30 vuotta sitten Pitäjänuutisissa: Mäntyharjun seudun oma puku esiteltiin, Ruorasmäen posti lakkautettiin

  • 30.9.2020 at 08:17
    Permalink

    Historian havinaa. Suomi oli jo ajautunut historiansa pahimpaan taloudelliseen lamaan ja pian lehtimainoksessa olevan naapurimaan valtiomuoto häviäisi ja samalla vuosikymmeniä ylläpidetty aatemaailma bilateraalimuotoisine kauppatapoineen. Postien lakkauttamisessa on nyt käynnissä uusintakierros, jossa isoistakin kaupungeista lakkautetaan pääpostikonttorit, Ruorasmäki oli vain ensi tahdit postin uudesta yrityskulttuurista ja maailman muuttumisesta. Valokuva on ihastuttava paitsi kansallispuvun takia, myös siksi että se tuo esiin 1980-luvun lopun tuulahduksen sen ajan nykymuodista.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.