0

Takana menestyksekäs kesä: Pertuntorilla yli 3 000 kävijää

Kulunut kesä oli monella tapaa menestyksekäs Pertunmaan torilla. Toritapahtumia oli kaikkiaan 14 ja ne saivat kiitosta järjestelyistä, kauniista sijainnista, siististä ympäristöstä sekä mukavista ihmisistä.
Myyjiä oli keskimäärin 15 toripäivää kohden, mukaan lukien kiertäviä ammattimyyjiä, ja hekin olivat tyytyväisiä torikauteen.
Torin käytännön toiminnasta vastasivat erinomaisesti projektityöntekijä Mervi Lehtimäki yhdessä markkinoinnista vastaavan Sammy Virtasen kanssa.
Näin todetaan kunnanjohtaja Leena Ruotsalaisen laatimassa yhteenvedossa, joka esitellään kunnanhallitukselle maanantaina. Ruotsalainen pitää erinomaisena toteutustapaa, jossa kunta on luonut edellytykset torin toiminnalle ja yhdistykset vastaavat tapahtumista.
Torilla on laskettu käyneen arviolta 250 henkilöä kutakin päivää kohden, siis yhteensä noin 3 500 henkilöä. Kunnanjohtaja oli tavattavissa 12:ssa torilauantaissa.
Torilauantaista vastasivat yhdistykset: Pertunmaan 4H, Pertun Tähkäpartio, Eläkeliiton Pertunmaan yhdistys, Pertun Osakaskunta, Pertunmaan Hevosseura, Pertunmaan Maanpuolustusnaiset, Talvikki Pertunmaan käsityöläiset ry, Pertunmaan Marttayhdistys, Pertunmaan VPK ja palokuntanaiset sekä nuoriso-osasto, Pertunmaan kappeliseurakunta, Pertunmaan Riistanhoitoyhdistys, SPR:n Pertunmaan osasto sekä yhteisesti metsästysseurat Pertun Pojat, Riistamiehet, Pertunmaan Pohjoinen Metsästysseura ja Höltän Hirvimiehet.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.