1

Pääkirjoitus: Maakuntavero ei synnytä lisäeuroja

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

2 kommenttia aiheesta “Pääkirjoitus: Maakuntavero ei synnytä lisäeuroja

  • 25.10.2020 at 16:31
    Permalink

    Ja lobbaajat niin kauas kuin suinkin valmistelusta. Menolippu Siperiaan, ei paluulippua. Jos maakuntavero tulee, tulee verojen määrä nousemaan. Ei kannata uskoa tarinoita siitä, että kokonaisveroaste ei nouse. Käy kuin 25 vuotta sitten autoverolle, piti olla vain väliaikainen apu josta tulikin lopullinen pakko. Autoveronkin vielä ymmärtäisi, jos tuotto kohdistuisi liikenteeseen 100 %, mutta leijonanosa menee muualle ja rippeet jää liikennesektorille. Täysi huijaus koko juttu ja kansalaiset maksaa, jotkut lipoo suupieliään.

  • 26.10.2020 at 18:32
    Permalink

    Taas mennään perse edellä puuhun. Maakunnat ovat erilaisia monella tapaa kuten kunnatkin ja jos taas yksi uusi verottaja tulee niin voi mennä puurot ja vellit sekaisin. Sotesekoilusta maakuntaverosekoiluun.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.