0

Pertunmaalle uudet K-kauppiaat: Sauli ja Jenna Jalkanen aloittavat marraskuussa

K-market Karpalo saa uudet kauppiaat 16. marraskuuta, kun Sauli ja Jenna Jalkanen aloittavat Pertunmaalla.
Pariskunta on innostunut uudesta haasteesta ja ovat täynnä ideoita.
– Toivomme, että pertunmaalaiset haluavat tutustua meihin yhtä kovasti, kuin me heihin. Haluamme tehdä kaupasta vielä enemmän juuri Pertunmaan asukkaiden ja oman näköisemme. Tavoitteena on oman kylän kauppa, jonne halutaan palata aina uudelleen.
Jalkaset aikovat panostaa paikallisiin tuotteisiin ja kuunnella, mitä palveluita voisivat tarjota asiakkaille, arjen helpotukseksia ja piristykseksi.
– Emme pelkää kokeilla mikä tässä paikassa toimii, vaan otamme tulevat haasteet vastaan mielenkiinnolla.
Jalkaset haluavat kiinnittä erityistä huomiota ruokahävikin pienentämiseen yrittämällä keksiä kaikki mahdolliset keinot, joilla hävikin voi jatkojalostaa tai lahjoittaa eteenpäin sen sijaan, että ne päätyisivät jätteeksi.
– Haluamme myös tarjota mahdollisimman monelle nuorelle vastuullista ensityötä joko TET-jaksolla tai kesätyöpaikkana.

Sauli Jalkanen on työskennellyt kaupan alalla 2008 saakka. Ura alkoi kotikunta Rautalammin Valintatalossa. Armeijan jälkeen tie vei Kuopioon, missä hän jatkoi kaupan työssä useissa eri kaupoissa ja kaupparyhmittymissä. Jenna Jalkanen on aloittanut työuransa Kiurun Leipomolla, missä hän sai tehdä kaikkea mahdollista ruohon leikkauksesta tuote-esittelyihin. Koulun jälkeen hän löysi paikkansa kaupan töistä, joista hänelle lähimpänä sydäntä ovat asiakaspalvelutyöt palvelutiskissä ja kassalla.
Perheeseen kuuluu 2-vuotias Miro-poika ja Kikka-koira, jotka järjestävät vauhtia joka päivään.
– Pallopelit ovat meidän molempien sydäntä lähellä, joten etsimme myös Pertunmaalta mahdollisuuksia harrastaa.
– Jos joku etsii tenniskaveria, niin Saulin saa tulla haastamaan peliin koska vain, lupaavat Jalkaset.

9 kommenttia aiheesta “Pertunmaalle uudet K-kauppiaat: Sauli ja Jenna Jalkanen aloittavat marraskuussa

 • 28.10.2020 at 19:19
  Permalink

  Tervetuloa !!!!
  Teitä juuri on odotettu!
  Kuulostaa hyvälle kaikki mitä suunittelette.

 • 30.10.2020 at 19:46
  Permalink

  Tämä taitaa olla Keskon puolelta viimeinen kauppiasvaihdos, kun kolme 10 v sisään lopettaa kannattamattomana.

  Jos kyläläiset eivät käytä enempää kaupan palveluita, kohta ei ole kuin Sale.

  • 4.11.2020 at 20:17
   Permalink

   Se joka ajattelee että pertunmaan 1700 ihmisell% rakennetaan rikkauksia kaupoiaina, niin elää ihan erilaisessa maailmassa.
   Kyllähän k-marketit pienissä kunnissa ovat lähinnä ponnahduslautoja eteenpäin, jos pystyy osoittamaan että saa kokonaisuuden toimimaan.. Monilla ura päättyy sitten, että ei vaan kannata.
   Tsemppiä kuitenkin Saulille ja Jennalle , mitä olen sivuteitä kuullut, niin heidän elämänasenteesta ja yrittäjän luonteesta homma ei jää kiinni. Toivottavasti pertunmaalaisetkin huomaa tämän ja käyvät karpalossa!

 • 3.11.2020 at 12:38
  Permalink

  käykää Facebookissa peukuttajat kaupassa… ei se kauppa muuten siellä pysy…

 • 3.11.2020 at 12:40
  Permalink

  jos ei ko. kauppaa kylällä, ei myöskään postipalveluja… miettikää sitä….

  • 4.11.2020 at 13:16
   Permalink

   Sen takia Kuorttiin avattu Postin pakettiautomaatti. Uskokaa jo et kyl se kirkonkylä on kuolemaa kohti menossa. Kuortissa ne kaikki palvelut on ja sille on syynsä. Yrittäjät tän muutoksen tajuaa, mutta miksi ei kuntalaiset ja kunnan päättäjät?!

   • 4.11.2020 at 17:24
    Permalink

    Ymmärrettävää että jotkut yritykset sijoittuvat Kuorttiin, mutta jos nyt mietitään asuinympäristöä niin olihan kirkonkylä ihan selvä valinta meidän perheelle kun muuttokuorma aikoinaan tänne tuotiin. Eikä ole mieli vuosien kuluessa muuttunut. Muistetaan käyttää paikallisia palveluja, ei ne muuten pysy. Onnea uusille kauppiaille!

 • 3.11.2020 at 16:03
  Permalink

  Mitäs tehdään että kaupat pysyy,ei ole apteekkia, matkahuolto, bensanmyyntiä ja kahvilaa josta sais aamukahvit.eikö pahin syy ole että tässä kirkonkylässä ei ole asukkaita ja sille me emme voi mitään .

 • 3.11.2020 at 18:45
  Permalink

  Toivottavasti uusilla kauppiailla on rohkeutta lähteä toteuttamaan uusia ideoita, joilla kauppa saadaan kannattavammaksi. Ainakin kannattaa varautua tekemään pitkää päivää, sillä henkilökulut ovat yksi iso tekijä. Tuoretiskiin ei kannata koskea, koska se on yksi iso syy sille, että kaupassa edelleen käy ihmisiä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.