1

Tuloveroprosenttiin korotus: Kokoomus olisi jättänyt nostamatta – keskustan rivit pitivät äänestyksessä

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

3 kommenttia aiheesta “Tuloveroprosenttiin korotus: Kokoomus olisi jättänyt nostamatta – keskustan rivit pitivät äänestyksessä

 • 10.11.2020 at 18:09
  Permalink

  Tuloveroprosentin nosto oli mielestäni kyllä aivan välttämätön, huomioiden totuudenmukaisesti Mäntyharjun nykyinen taloustilanne veronprosentti olisi täytynyt nostaa 21 prosenttiin. Vaikka keskivertoperheelle jääkin nyt se 125 € vähemmän ostovoimaa vuodessa, niin ehdottomasti parempi vaihtoehto tämä kuitenkin kun ajautuminen ylivelkaantuneeksi kriisikunnaksi.

  Reply
 • 11.11.2020 at 14:27
  Permalink

  Mäntyharju on 90 prosenttisesti kriisi kunta asukkaat vähenee verot nousee nyt suunnitellaan jää hallia ja kolmen kilometrin hiihto putkea pitäähän sitä juhannuksena hiihtää mukavasti menee eläkeläiset pääsee hiihtämään

  Reply
 • 11.11.2020 at 15:48
  Permalink

  Mäntyharju on viimevuosina sössinyt taloudenhoidossa ja investoinneissa niin paljon, että maine hyvin hoidetusta kunnasta on totaalisesti mennyttä. Nostakaa vain veroprosenttia oikein kunnolla ja antakaa luisun jatkua. Paluuta entiseen ei enää ole. Ottakaa oppia esim. Hirvensalmesta. Se kiinnostaa eri tavalla ihmisiä muuttoaikeissa.

  Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.