0

Mielipide: Kiitos Mäntyharjun kotihoidolle ja Ruskahoville hyvästä hoidosta

Lähdin muutama viikko takaperin käymään aamuyöllä vessassa. Kulkiessani takaisin sänkyyn vintti pimeni ja sain aivoinfarktin. Kykenin kuitenkin hälyttämään apua ja päädyin hoitoon Mikkelin keskussairaalaan. Siellä selvisi, että myös toinen munuaiseni oli lopettanut toimintansa.

Sain kuitenkin erinomaista hoitoa ja selvisin. Haluaisinkin muistuttaa kaikkia ihmisiä siitä ainutlaatuisen hyvästä hoidosta, mitä meillä täällä Suomessa on tarjolla rahapussiin katsomatta. Monella meistä on hoitopaikoissa käydessä mielessä vain se, mistä voisimme valittaa. Olen itsekin kuulunut siihen valittajaporukkaan. Samalla kuitenkin unohtuu, kuinka hienosti hoito meillä toimii. Monesti arvokkaat asiat ymmärtää vasta sitten, kun ne osuvat omalle kohdalle.

Haluankin kiittää sydämellisesti kaikkia työntekijöitä, johtoportaasta hoitajiin, Mikkelin keskussairaalassa ja Mäntyharjun kotihoidossa sekä Ruskahovissa.

Raimo Myyryläinen
Mäntyharju

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.