0

Lähihoitajakoulutus alkaa myös Mäntyharjussa joulukuussa – opiskelemaan pääsee 10-15

Etelä-Savon ammattiopisto Esedu aloittaa Mäntyharjussa lähihoitajakoulutuksen. Koulutus alkaa joulukuussa ja haku koulutukseen on parhaillaan käynnissä. Koulutuspaikkoja on tarjolla 10-15.

Koulutuksella pyritään vastaamaan sosiaali- ja terveysalan työvoimapulaan. Esedun koulutuspäällikkö Heli Tirri kertoo tiedotteessa, että koulutus tullaan toteuttamaan työelämälähtöisesti. Koulutus toteutetaan tiiviissä yhteistyössä alueen työelämän kanssa.

Koulutuksen aloittaminen liittyy hallituksen tavoitteeseen kouluttaa Suomeen 5000 uutta lähihoitajaa vuosina vuoteen 2024 mennessä. Esedulle lähihoitajakoulutuksen lissämiseen on myönnetty valtion taholta noin lisärahoitusta 240 000 euroa.

Esedun lähihoitajakoulutus alkaa Mäntyharjun lisäksi myös Juvalla. Lähihoitajakoulutuksen alkamisesta on kerrottu syksyllä myös Pertunmaalla. Koulutuksen paikkakunnalla käynnistää Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.