1

Pitäjänuutisissa 30 vuotta sitten: Joulujuhlassa veisattiin Vanhaa toveria, Mäntyharjun kanavahaave sai tuulta purjeisiin ja Pertunmaalla painittiin yllättäen talousvaikeuksien kanssa

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “Pitäjänuutisissa 30 vuotta sitten: Joulujuhlassa veisattiin Vanhaa toveria, Mäntyharjun kanavahaave sai tuulta purjeisiin ja Pertunmaalla painittiin yllättäen talousvaikeuksien kanssa

  • 20.12.2020 at 10:18
    Permalink

    30 vuoden jälkeen päiväkotien joulujuhlat peruttu tai ne pidetään etänä, kanava vaihtui Peruveden matkailualueelle veneilyyn, pukki ei uskalla basillien takia tulla, yrittäjäjärjestö voisi olla enemmänkin aktiivinen kun eivät pääse vallitsevan tilanteen takia kokoontumaan, Tapanin tanssit peruttu…..mitä jää jäljelle? No Pertunmaan kehno taloustilanne ja siitä puhuminen ei ole 30 vuodessa muuttunut miksikään! Hyvää Joulua meille kaikille!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.