1

Pertunmaan perussuomalaisten uuden paikallisyhdistyksen puikkoihin Markku Pöyry — Erotettu vanha yhdistys jatkaa toimintaa

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

11 kommenttia aiheesta “Pertunmaan perussuomalaisten uuden paikallisyhdistyksen puikkoihin Markku Pöyry — Erotettu vanha yhdistys jatkaa toimintaa

 • 9.1.2021 at 16:04
  Permalink

  Sen verran oikaisen toimittajan tulkintaa sanomisestani että kerroin näin # Pertunmaan Perussuomalaiset ry:llä oli jo valmiina 6 vahvistettua ehdokasta kuntavaaleihin ja kun tilanteet muuttui niin tietoni mukaan yksikään heistä ei ole lähdössä ns. uuden yhdistyksen jäseneksi tai ehdokkaaksi # Kaikki on vielä auki näiden 6:n osalta. Valitsijayhdistystä emme ole perustamassa.

  Outi Virtanen
  Pertunmaan Perussuomalaiset ry:n puheenjohtaja

 • 9.1.2021 at 16:29
  Permalink

  Toivottavasti Suomesta ja Pertunmaasta ei tule Trumppilampiaa. Pöyry on nostanut monta ja tärkeää asiaa ja asiallisesti esille Pertunmaan kunnallispolitiikassa. Häntä on kuitenkin lyöty kuin vierasta sikaa, mutta kukaan ei ota vastuuta näistä lyönneistä.

  Vaalipuheita pidetään ja julistuksia julkaistaan. Tosiasia on, että Pertunmaan kunnan kirstu on tyhjä ja muita maksajia ei tule. Mikähän on päättäjien tilien saldo, kun kunnan saldo on pahasti miinuksella ?Jos ei osata hoitaa omia asioita ,niin miten sitten julkiset asiat ? Vastaus on tähän on, että juna meni jo eikä asemaakaan ollut !

  Jotain vastuuta päätäjiltä ja virkahenkilöiltä voi odottaa ja sitä ei näy. Televisiosta jotain tuttua on kuntaelämästäkin , kun mitään ei osata ja eväät ja osaaminen on syöty , että juodaan kahvia ja syödään pullia ja syödään pullia.Tilannetta ei paranna, jos joku kiipee omanapuhun. Nyt on kunnallisvaalit edessä ja voi olla, että Pertunmaan kunnan osalta viimeiset ja ihan täydestä syystä. Laki tulee eteen Isossa Ameriikassa , Suomessa ja Pertunmaalla….

 • 9.1.2021 at 18:52
  Permalink

  Kuntavaalit on tulossa ja Pertunmaalla on 17 valtuutettua kunnanvaltuustossa ja puoluejakakautuma on niin, että keskustalla on 7, sitoutumattomilla 5, kokoomuksella 2 ja perussuomalaisilla 3 valtuutettua.

  Tämä porukka on johtanut kuntaa tämän vaalikauden ja kunnan kassa on tyhjä. Aikooko tämä porukka jatkaa näillä tuloksilla ? Kuka tahansa voi mennä katsomaan Pertunmaan kunnan julkisille sivuille taloustilannetta ja julkisia päätöksiä. Ainoastaan ja vain näillä päätöksillä ollaan tulu tähän tilanteeseen. Tietoja ja asioita voidaan salata ja pimittää, mutta se ei tuo mitään ratkaisua !

 • 9.1.2021 at 20:15
  Permalink

  Jos lehti toimii vain vallanpitäjän nimissä, niin JS.: ja muut tutkii toimintaanne. Että näin !

 • 11.1.2021 at 08:26
  Permalink

  Pertunmaa valmistautuu vaaleihin rahattomana, ei taida sähköyhtiön osakkeista 7 000 € kappaleelta kukaan maksaa. Ei monia vaaleja itsenäisenä kuntana ole tulossa, joten nyt vaalitsijayhdistys pystyyn, Lopunajanveljet, jonka ehdokkaiksi kaikki vaaleihin lupautuneet. Suomeksi sanottuna ”kuntapuolue” muodostuisi, Leppä, Pöyry, Virtanen, Kilpinen ym. kaikki samalle listalle, Virat sitten jakoon äänimäärien mukaan.

 • 11.1.2021 at 16:21
  Permalink

  Pertunmaan facebookissa oli valokuva, missä on Pertunmaan kunnan vaakuna ja K-Marketin logo. Tekstinä on , että Pertunmaan kunta lahjoittaa 30 euron arvoisen lahjakortin K-Market Karpaloon. Minun postilaatikkoon ei ole näitä kirjeitä ja posteja tullut.

  Pyydän, että Pertunmaan kunnanjohtaja ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja vastaavat heti seuraaviin kysymyksiin. Ketkä näitä lahjakortteja saavat ja koska ja missä pykälässä Pertunmaan kunnanvaltuusto on asiasta päättänyt. Pertunmaan kunnan veronmaksajana en ole saanut lahjakorttia, ja en mitään informaatiota lahjakorteista. Onko tämä sitä avointa tiedottamista ? Jos näitä lahjakortteja jaetaan ulkokuntalaisille, niin rikotaan kuntalakia ja kuntalaisten oikeuksia.

  Pertunmaan kunta on tehnyt alijäämää ja nyt rahaa jaetaan ikkunat auki kaikille ohikulkijoille. ABC:llä voi käydä syömässä Pertunmaan kunnan laskuun ja nyt K-Marktissa jaetaan 30 euron lahjakortteja, mutta keille? Pertunmaan kunnanjohtajan pitää vastata, että ketkä näitä lahjakortteja ovat saaneet.

  Odotan vastauksia ja vastuun ottamista ja sen jälkeen tulee lisää kysymyksiä. Pertunmaan kunnan veromarkoilla ei näin jatkossa toimita. Tilintarkastajat ja tarkastuslautakunta eivät ole hoitaneet tehtäviään !

  • 12.1.2021 at 12:59
   Permalink

   Olisi hyvä että nämä nimettömät vetäisivät pari kertaa henkeä ja unohtaisivat hetkeksi oman asenteellisuutensa, patoutumansa ja yksisilmäisyytensä. Siinä facebook-kuvassa kun selvästi näkyy: uusi asukas tai paluumuuttaja 2020. Toki parempi purkaa omaa maailmantuskaa näppäimistöön kuin vaikka omaan ukkoon tai akkaan. Sen verran voisi omaa ujouttaan myös voittaa, että jos joku asia askarruttaa niin soitto tai viesti suoraan kunnanjohtajalle, kuten hän on itsekin ehdottanut, saattaisi tuoda nopean selvyyden eikä menisi se herne niin syvälle nenään.

 • 11.1.2021 at 17:51
  Permalink

  Pertunmaan kunta jakaa reilut 30 euroa ja keille ? Pertunmaan kunta ei ole tiedottanut ainakaan veronmaksajille, että tällainen lahjakortti on saatavilla. On tässä kunnallisveroja maksettu ja mitään yhteyttä ei ole kunnan taholta tehty. Asia on niin, että kohta jotain tapahtuu ja hyvässä ja rakentavassa hengessä kuten nytkin.

  On nyt niin, että kohta tapahtuu ja nämä varpuset lentää jonnekin muualle. Pertunmaalaisia ja veronmaksajia on tässä ”pisxitty ” ihan tarpeeksi. Valtuusto uusiksi, kun nykyiset on vanhaa kauraa….

 • 12.1.2021 at 00:43
  Permalink

  ”Korkeat korot , konkurssit ja työttömyys , ovat tervettä kehitystä, vain siten pääsemme hyvään eurokuntoon” Suomen Pankin Pääjohtaja Sirkka Hämäläinen luonaskeskustelussa Oikeusministeri Hannele Pokalle heinäkuussa 1992. Uusi Rovaniemi lehden mukaan.
  ”Väliäkö sillä mitä maataloudelle maksetaan, kunhan vaan pääsemme Eu:n jäseneksi” Ministeri iiro Tahvo Viinanen eduskunnassa Esko Seppäsen kirjan mukaan.
  ”Julistan nyt laman päättyneeksi” – Pääministeri Esko Aho eduskunnassa….
  Herroja vai narreja?

 • 14.1.2021 at 12:54
  Permalink

  Nythän siellä olisi mahdollisuus näyttää miten asioita hoidetaan, uudet kuntavaalit tulossa. Astukaa ruotuun ja toimikaa!

 • 15.1.2021 at 10:43
  Permalink

  Sen 30 euron ruoka- , muutto- tai kannustinrahan olisi saanut, jos olisi viime vuonna siirtänyt kirjansa päiväksi Mäntyharjun puolelle. Seuraavana päivänä ”muutto” takaisin Pertunmaalle. Tätä kun tekee säännöllisesti joka vuosi, voi saada montakin kertaa muuttorahaa! Tiedä vaikka Mäntyharjukin alkaisi maksamaan, jolloin saisi tuplasti?

  Joka tapauksessa tämä paikallisyhdistys kuvio vaikuttaa epämääräiseltä. Samat vanhat poliittiset ”lahot puunkannot” puuhastelevat jotain, odottavat jotain vaalivoittoa tai muuta positiivista?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.