1

Matti Ratilaisen valitus nurin hallinto-oikeudessa

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

6 kommenttia aiheesta “Matti Ratilaisen valitus nurin hallinto-oikeudessa

 • 3.2.2021 at 15:47
  Permalink

  Hullu toivoo, viisas odottaa.
  Odotettu lopputulos Hao:lta.

 • 3.2.2021 at 16:59
  Permalink

  Harmi juttu. Kunta menetti pitkäaikaisen ja arvostetun työtoverin. Heti kun Pertunmaalla avautuu paikkoja, mm. kunnanjohtajan paikka jonkun vuoden päästä, tulee Ratilainen kutsua takaisin. Lainopilliset neuvot eivät ilmeisesti olleet riittävän tarkkoja, jotta asian olisi voinut voittaa?

 • 3.2.2021 at 21:44
  Permalink

  Kunnat esittävät hallinto-oikeudessa aivan mitä sylki suuhun tuo. Ratilainen voi asiansa vielä voittaa korkeimmassa hallinto-oikeudessa, mikäli keskittyy hankkimaan kirjallisia ja henkilötodisteita kaikista niin sanotuista välivuosista, jolloin asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ja työ on mennyt hyvin. Myös parempi pureutuminen asian ytimeen ja kunnolliset vastaperustelut niin sanottuihin laiminlyönteihin auttaisi asiaa. Kunnan virkamiesten taholta tullut mustamaalaus ja vuosia jatkunut ajojahti tulee tuoda esiin. Matti on oikeusmurhan uhri ja ansaitsisi paremman kohtelun. Kunnan virkamiesten ja luottamushenkilöiden tulisi hävetä törkeää käytöstään!

 • 4.2.2021 at 17:51
  Permalink

  Onko olemassa mitään puolueetonta tahoa, joka pystyisi objektiivisesti arvioimaan kunnan väitteitä laiminlyönneistä ja muita seikkoja?Puhutaan jopa lähes kymmenen vuotta vanhoista väitteistä. Pieni ihminen on heikoilla, kun suuri organisaatio alkaa todella jyräämään matalaksi.

 • 4.2.2021 at 22:33
  Permalink

  Pertunmaan kunnassa on kunnanjohtaja ja paikka ei ole haussa.

  Jos kunta sattuu vielä olemaan ja nykyinen kunnnanjohta ei jatka , niin oletettavasti virka laitetettaiin hakuun.

  Pertunmaan kunta sitten määrittelisi, mitä osaamista , kokemusta ja koulutusta vaadittaisiin viranhaltijalta. No nyt ei kannata spekuloida enempää eli eletään tällä päätöksellä.

 • 6.2.2021 at 10:04
  Permalink

  Tämä on hyvä esimerkki, että johtaviksi viranhaltijoiksi tulee valita henkilöitä, joilla on virkaan vaadittava ammattipätevyys kaikilta virkaan kuuluvien tehtävien osalta. Jos on esimiesasemassa niin kokemus ja koulutus henkilöhallinon osalta on välttämätön vaatimus. Kunnassa ei esimiehiksi valittavilta vaaditaan mitään henkilöstöhallinnon osaamista ja ongelmia tulee varmasti ja niitä ratkaistaessa rahaa ja aikaa palaa. Täytyy palkata ulkopuolisia konsultteja jne.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.